Translate

February 18, 2013

De ce să adopţi un animale de culoare neagră?

În România dacă pisica neagră îţi trece calea, scuipi în sân, faci trei pași înapoi. Negrul în general e asociat cu moartea cu boala. Abia în ultimii ani s-au mai curățat şi românii de treburile astea, deşi ştiu că mulţi pe stradă mă întrebau dacă Dea e fioroasă. Când îi întrebam de ce cred asta, răspunsul era: pentru că e neagră.
Dea nu e complet neagră, e tricolor (sable, alb şi negru) dar pentru că blana e în mare majoritate neagră e considerată un câine negru.
Chiar şi acum dintre prietenii mei deținători de pisici cred că e doar unul care are pisică neagră şi aia cu botul alb sau cu un papion.
Aşa că aveți în poză 10 motive pentru care să adoptați un animăluţ negru. De fapt adoptați orice fel de animal dacă aveți condițiile şi posibilitatea să îl creșteți.
Raluca

4 comments:

Aliceee Traveler said...

eu recunosc ca mi-e frica de animale, si cu atat mai mult nu imi plac cele negre :(((

Anonymous said...

Eu sunt mandra posesoare a unui labrador complet negru si il iubesc ca pe ochii din cap. Cred ca prea putin conteaza culoarea unui animal.

Raluk said...

Alice nu stiu de unde vine frica asta de negru, dar am mai intalnit-o. Te poate musca si un caine alb la fel de bine, daca e sa te muste.

Raluk said...

Ca posesor de animal negru sunt total de acord cu tine