Translate

February 12, 2013

Dacă e marţi, e dietă - 3

Greu mă încumet să scriu postarea de azi pentru că ştiu că nu am făcut mai nimic din ce mi-am propus. Se pare că pentru o dietă reușită trebuie să fii toată optimistă, să vezi viața în roz, să nu ai neplăceri şi necazuri, să se alinieze planetele... Nu m-am considerat niciodată o mâncăcioasă pe fond de stres şi nici acum nu mă consider, doar că atunci când sunt stresată nu îmi mai pasa de nimic şi mă concentrez doar să elimin stresul, asta incluzând renunțarea la niște reguli impuse de mine.
Acestea fiind spuse să vedem ce am făcut şi ce nu.
1. Îmi propuneam să mănânc mai consistent în timpul zilei. Au fost zile când chiar am mâncat, dar au fost şi zile când nu am mâncat consistent nici măcar seara :(
2. Să mănânc mai puțin seara. În mare parte am reușit, deși dacă aş mânca mai puţin nu aş mai mânca nimic toată ziua.
3. Apă am băut. Chiar mă mir eu de cât de multă apă beau şi că îmi vine natural să beau apă. În unele zile am depășit chiar şi 2 litri.
4. Cu mișcarea stau extrem de prost. Dacă am deschis dvd-ul de două ori e bine. În schimb am deszăpezit curtea aproape în fiecare zi. S-o pune asta ca mișcare?
5. Cu dulciurile nu am exagerat, deşi având în vedere circumstanțele mă așteptam să mănânc doar ciocolată.
Cu toate astea am reușit să mențin kilogramul pierdut. Ceva fac greșit asta e clar. Şi nu mă refer la săptămâna trecută. La alte diete în primele săptămâni slăbeam şi 10 kilograme, acum mă lupt cu amărâtul ăsta de kilogram să îl mențin?
Pentru săptămâna viitoare îmi propun să mă ţin de dietă. Cred că e cel mai sincer lucru pe care pot să mi-l propun. Dacă beau apa şi fac mișcare în fiecare zi trebuie să se vadă ceva şi pe cântar.
Raluca

2 comments:

Aliceee Traveler said...

iti doresc o saptamana less stressed si plina de performante! daca nu poti momentan nu-i nimic, nu te chinui si cu problemele si cu dieta, ia-o pe rand!

Raluk said...

Multumesc mult Alice. Deja e mai bine, azi am facut exercitiile, am si mancat la pranz, am baut si apa. Sper sa o tin tot asa. Multumesc mult de incurajari