Translate

February 18, 2011

Bijuterii

Am încercat eu treaba asta cu handmade, dar bijuterii nu cred că voi crea niciodată. Pentru că nu am inspiraţie şi pentru că mi se pare foarte dificil. Şi cum trec printr-o perioadă extrem de proastă cum puteam să mă înveselesc dacă nu pe Breslo? Acolo am descoperit bijuteriile astea faine de tot şi sunt şi multe pe auriu şi pentru câtă muncă e depusă nici nu mi se par scumpe. Vorbesc de Zuzuflor. Ce mi-am comandat eu o să vedeţi curând pe blog.

2 comments:

Andreea said...

Acus sunt rea, dar care munca? Pandantul ori e luat de-a gata, ori efortul a fost cel mult de a-i lipi piatra, iar cerceii se asambleaza cam in 5 min.

Raluk said...

Asta spui tu care te pricepi...mie cerceii aia mi-ar lua cam doua zile:)
Oricum m-am referit la munca in general, mie mi-au placut astea cu negru, dar sunt si unele care sigur au durat mai mult de 5 minute...apoi trebuie sa si stii cum sa le imbini si de unde sa le cumperi. OK cu putina cercetare m-as prinde de toate, da numai bijuterii nu mai faceam. Eu fac parte din categoria celor care cumpara asa ceva. Noroc ca in Romania gasesc toate tipurile de accesorii pe care mi le-as dori.