Translate

February 12, 2011

Trăim într-un mare sat universal

Stau de mai bine de 6 ani în Bucureşti şi rar mă întâlnesc cu cineva cunoscut pe stradă. E aşa de confortabil că dacă nu aş fi educată aş mânca pe stradă, aş merge aiurea sau aş vorbi prostii, tocmai pentru că nu mă cunoaşte nimeni. O altă nebună vor spune mulţi şi îşi vor vedea de drum. Pe facebook problema stă altfel. În lumea virtuală aleg cu grijă fotografiile de profil pentru că se presupune că acolo "mă întâlnesc" cu cunoscuţi. Însă nu mică mi-a fost mirarea când prietenele mele s-au făcut prietene cu colegi de-ai mei sau cu prietenii lui Alin... Ştiţi era un joc în câţi paşi ajungi de la un actor la altul...cam aşa e si cu facebookul. Şi nu e doar facebook, recent am aflat că prietena unei prietene e colegă cu un prieten şi la rândul lor sunt prieteni şi că în acest fel cercul se restrânge. Bine poate are puţină legătură originea sau pasiunile sau meseria fiecăruia, că eu de exemplu în Bucureşti am preiteni care fie sunt moldoveni, fie lucrează în media, fie fac hand made... E ciudat cum oameni pe care nu i-ai fi alăturat niciodată se alătură singuri. Pun pariu că în 5 mişcări m-aş putea lega de orice om care vieţuieşte în Bucureşti... Fascinant, nu?

1 comment:

radiowhisper.com said...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!