Translate

February 11, 2011

Bărbaţii trebuie să fie muuuuuult mai frumoşi decât dracul...

Chiar nu ştiu de unde vine concepţia asta dar în România pare să funcţioneze super. Spun România pentru că numai aici bărbaţii cu negru sub unghie şi care asortează pantofii cu vârf ridicat la pantalonii de trening îşi permit să îşi scoată faţa în public, ba mai mult să mai şi fluiere după tine pe stradă. Pentru că da dragilor mi se întâmplă şi mie. Aparent nu trebuie să fii trasă prin inel ca să fii fluierată pe stradă. Şi eu care chiar credeam că prin kilogramele în plus am scăpat de bădărănisme.... Şi nu, chiar nu e o regulă ca fetele plinuţe nu pun mâna decât pe ce lasă cele slabe. Ştiu o groază de fete plinuţe care au bărbaţi de bărbaţi. Aşa să revenim la ei, pentru că vedeţi voi doamenlor, domnii din România nu fac mari eforturi să fie domni. E de ajuns să fie sexul puternic. Ei bine nu prea e... Adică când înduri suferinţe inexplicabile la cosmetică, când cheltuieşti o mică avere la coafor, când te extenuezi la sală de îţi sar capacele parcă începi să ceri un pic mai mult şi de la celălalt. Şi hai să nu fiu rea şi să vorbesc de cazurile extreme ca cel prezentat la început, ci am să vorbesc de cazurile normale. Şi am să încep de jos, adică de la picioare. Ştiu multe dintre voi nu aveţi această obsesie, eu o am. Şi îmi displac pe rând: unghiile lungi la picioare la bărbaţi, şosetele în sandale sau şosetele neasortate la ţinută, şosetele rupte, pantofii de mârlan (ştiţi cu toate despre ce vorbesc), bocancii purtaţi în oraş sau adidaşii purtaţi în afara sălii de sport, treningul purtat pe oriunde, pantalonii care nu se potrivesc cu restul sau ţinuta care nu se potriveşte cu ocazia. Şi dacă mă cunoaşteţi cam ştiţi că nu îmi ţin gura când văd aşa ceva... Apoi barba, dacă nu eşti în doliu şi chiar şi atunci trebuie să fie îngrijită. Sincer eu una nu suport bărbaţii cu mustaţă...mi se pare că ţine de anii 70-80, dar nu pot spune că variantele anilor 2000 îmi plac, ciocul ăla sau barba doar pe gât sau smocul ăla sub buza inferioară. Nu zic, îmbunătăţesc radical o fizionomie sau strică altele, dar dacă optează pentru păr facial bărbatul trebuie să nu arate ca şi cum la robinet curge apă cu păr... Acum că am ajuns la faţă, mulţi sunt pe schema: e frumos păcat că îl strică faţa. Adică recunosşteţi şi voi din 10 bărbaţi văzuţi pe stradă, maximum 3 au o faţă frumoasă. Dar acum asta nu este neapărat un defect. Eu cred că dacă per ansamblu araţi bine, miroşi bine şi ai unghiile curate te-ai scos. Şi ar mai fi o mică treabă...orice fată normală ţine cont de o conversaţie bine făcută. Dacă optezi pentru piţipoance cu care la o adică nu trebuie să joci şah poţi să scuipi seminţe printre doi de "fă", dar dacă îţi plac fetele cu o oareşce educaţie, simţite şi frumuşele pune burta rău pe carte, nu de alta da nu ai vrea ea să vorbească despre cipuri de memorie şi tu habar să nu ai ce e ăla un kindle:D

2 comments:

Anonymous said...

Ha! Ca sa nu te acuz de discriminare, ar trebui in primul rind sa recunosti ca nu faci generalizari si ca opiniile tale sint le fel de bune ca si altele diametral opuse (de pilda, opiniile privind imbracamintea: unii designeri pun exact adidasi la costum - si nu vad de ce opinia ta impotriva ar fi mai buna decit opinia lor pro). Iar doi la mina, ar trebui sa vorbesti si de fetele care (a) umbla cu cizme albe pina la genunchi, pantaloni de piele albi si geaca de piele alba cu blanita la guler; (b) umbla cu pantaloni negri si bluza pe git neagra (doua ture, cind se murdareste o tura o iau pe cealalta)

Raluk said...

Andrei, poti sa ma acuzi de ce vrei tu. Astea sunt opiniile mele si daca nu ai fi asa de inversunat, pentru ca esti barbat, ai vedea ca cel putin in Romania barbatii au foarte putina spre deloc grija de cand se spala si cum se imbraca si cum arata per total, dar au pretenitii sa umble cu cele mai frumoase domnisoare. Pe cand femeile trebuie sa faca mult mai multe eforturi pentru a gasi pe cineva decent... Si stai linistit ca am sa vorbesc si de femei, doar ca acum s-au precipitat lucrurile si am sa scriu mai rar:)