Translate

October 5, 2010

Firme

Da, aţi citit bine, despre firme vreau să vă vorbesc azi. Deşi sunt sigură că nu e prima dată când aţi găsit pe blogul meu menţionată o firmă sau alta. Azi despre firmele îndrăgite de mine, firme în care intru şi în maximum un sfert de oră ies cu produsul dorit. Că doar mă ştiţi, că la cumpărături nu prea pierd vremea...
Aşadar prima pe lista firmelor preferate trebuie să die Debenhams. Nu doar datorită dimensiunilor mele găsesc articole acolo, ci şi gusturile îmi sunt satisfăcute. Cum am ajuns cam la finalul perioadei mele etno, acolo am găsit ii stilizate de toate felurile şi toate culorile şi dacă m-aţi urmărit de-a lungul timpului m-aţi şi văzut îmbrăcată cu ele. Acum trec printr-o perioadă glaciară, iar pulovere faine tot la Debenhams găsesc.
La accesorii era înainte Meli Melo, acum e Accesorize şi Frey Wille despre care am vorbit acum două zile. Da sunt magazine scumpe şi ca alternativă la Accesorize este un magazinaş mic la Carrefour Orhidea chiar lângă intrarea în complex. Are aproximativ aceleaşi produse ca la Accesorize, doar că mult mai ieftine.
Apoi mai e Oysho o firmă ce ţine de Bershka, care la rândul ei ţine de Zara. Dar Oysho asta are cele mai faine pijamale posibile.
Ca încălţăminte trebuie să fie GazIT. Sunt pantofii, ghetele şi cizmele alea rotunjite pe care le port eu şi care am observat că vă plac.
Recent, am descoperit firma Desigual. Este o firmă extrem de uşchită şi ciudat are şi mărimile mele. Însă în România preţurile sunt mai mult decât prohibitive.
Şi acum ajungem la ce vroiam să vă spun de la început: toate firmele astea au produse extrem de faine, dar extrem de scumpe, dacă le iei din România. Vă spuneam în articolul despre Frey Wille cam care sunt diferenţele de preţ între Viena şi Bucureşti. Ei bine la unele firme diferenţa este semnificativă. Aşa că deşi spuneam că eu niciodată nu am să fac aşa ceva vreau să fac o excursie de shopping la Viena, că ştiu deja oraşul şi nu aş fi tentată să vizitez. Cine se baga?
P.S. Pentru că azi v-am vorbit de firme, mâine vă povestesc despre nişte oameni minunaţi şi produsele lor minunate...

No comments: