Translate

August 29, 2013

Tricoul alb de la Primark

 Dragilor,

am rămas în urmă rău cu articolele. În România nu am avut nici timp să respir, plus că pe laptopul mic nu îmi venea să tai poze sau să fac frumos pe blog. De scris am scris o grămadă şi probabil că textele vor ajunge şi aici, dar pur şi simplu nu am avut răgaz o bucată de zi doar a mea să mă ocup de blog. Îmi pare rău. Totuși pe facebook am mai postat din când în când, iar acum cu pozele în faţă încerc să prind din urmă timpul.
Așadar din aeroport am căutat să îmi iau o revistă în engleză. Vă reamintesc că eu am plecat din Belgia de la Charleroi, unde e pe bază de franceză, flamandă, hai germană, da mai puţin engleză. Am găsit totuşi o revistă (nu râdeți) Good Housekeeping pe care am devorat-o în prima oră de zbor ca mai apoi să mă plictisesc şi să încerc să adorm. Şi în acea revistă am găsit un articol interesant şi mi-am găsit motivația de ce merg eu o oră cu autobuzul până în Germania pentru a-mi lua tricouri.
Încă nu există în România firma Primark, dar există în Dublin şi în Londra şi în Barcelona şi în Saarbrucken şi dacă aţi fost atenți la pozele mele aţi văzut că am o grămadă de tricouri cu desene animate, în special cu Minnie Mouse. Acestea au fost achiziționate de la Primark (în Dublin Pennies) la fenomenalul preț de 2-3 sau chiar 4 euro. E mult? Vă zic eu că nu e. Şi unde mai pui că sunt rezistente. Eu le luasem că erau frumoase şi mă gândeam că le port o dată, de două ori, le lărgesc şi apoi le port prin casă. Pot să spun că am tricouri de la Primark la 3 euro pe care le-am purtat şi vara trecută şi vara asta şi arată ca în ziua în care le-am cumpărat.
Ei şi revista pe care am citit-o eu în avion a făcut un test cu tricouri albe de la magazinele din afară (unele au reprezentanțe şi în România, gen Zara sau H&M), iar tricoul Primark, cel mai ieftin a ieşit că e şi cel mai rezistent. Nu ştiu cât se vede din poză (scrie undeva sus pe pagină), dar tricourile au fost supuse unor repetate spălări, s-a simulat uzarea acestora şi la final tricoul Primark a ieşit cel mai bun.
Acum eu vin din presă, nu ştiu cât e publicitate şi cât e adevăr, dar la aşa prețuri pe bune că sunt rezistente.
Raluca

No comments: