Translate

September 5, 2012

Voi cum scoateți pastilele de Tic Tac din cutie?

Cică metoda corectă şi mai uşoară de a extrage pastilele de Tic Tac este cea din fotografia alăturata. Ştiaţi?
Nici eu. Am mâncat Tic Tac peste 30 de ani şi habar nu aveam. Cutiile le desfăceam de fiecare dată şi am observat orificiul acela, da nu m-am întrebat niciodată la ce folosește. Uite că folosea la ceva.
Acum şi producătorul de Tic Tac, dacă făcea o reclamă ceva, dacă făcea un poster, mă prindeam şi eu, da cică totuşi chestiunea a fost descoperită de un blogger din America şi nicidecum nu a fost făcută publică de compania producătoare.
Tot cei din America au cercetat toate reclamele la Tic Tac, încă din cele mai vechi timpuri, şi au descoperit că niciodată nu se arată cum se scot pastilele din cutie. Totdeauna sunt arătați oameni care mănâncă Tic Tac, care zguduie cutia, da niciodată care extrag ceva din cutie.
Deci e o culpă comună, a mea de ignorant, da şi a producătorului ce nu s-a preocupat să îşi promoveze din toate punctele de vedere produsul.
Acum tot ce îmi mai rămâne de făcut e să cumpăr un Tic Tac şi să exersez mișcarea.
Raluca
P.S. Da să scoateți zahărul corect dintr-un pachețel de zahăr din acela lung ştiţi? Se rupe la mijloc :) Asta ştiam, da pe bune dacă am făcut vreodată cum e corect...

No comments: