Translate

May 25, 2012

Emisiune TV şi radio

Dragilor nu am mai scris de mult pe blog pentru că pur şi simplu m-am concentrat pe cu totul alte lucruri. Sper că nu v-aţi supărat pe mine, aşa că pentru a vă îndulci am să vă povestesc cu ce mă ocup eu în ultimul timp.
V-am mai spus că scriu la ziarul românilor din Dublin, că particip din când în când la o emisiune radio, tot pentru românii din Dublin şi noutatea e că de pe 26 voi prezenta o emisiune TV pentru românii din Irlanda. Am emoții cât casa şi încerc să suplinesc neștiința mea în ale televiziunii cu o documentare solidă. Sper să îmi iasă. De aceea nu mi-a stat capul la postări pentru blog, deşi am făcut o grămadă de poze şi aş avea ce să vă povestesc. Mă chinui să iasă bine şi vă rog şi pe voi să îmi țineți pumnii strânși tare sâmbătă pe la 20.00 ora României, 18.00 ora Irlandei.
Mai multe nu vă spun acum, pentru că nu am mai multe de spus, sper ca după sâmbătă să mă pot lăuda cu o muncă asiduă încununată cu succes. Şi tot de sâmbătă am să încep să vă dau mici detalii. Am cunoscut povești de viață cutremurătoare, practic toate valorile, dobândite în ani buni de România, mi-au fost date peste cap. Încep să reconsider omul simplu şi puterea lui de a muta munții. Da vă rog, răbdare.
Să vă gândiți la mine sâmbătă.
Raluca

7 comments:

Vulpita Calatoare said...

Mult succes! O sa iasa bine, ai sa vezi! :-)

Aliceee Traveler said...

Deabia astept sa aflu noutatile si detalii despre emisiune!!!! :)

eliza said...

tin pumnii tare, tare! multa bafta!!! ai sa fii minunata, stiu eu precis...

Raluk said...

Fetelor m-ati facut sa plang. Nu ma asteptam la asa sustinere :) Va multumesc mult de tot.
Alice detaliile in saptamana urmatoare. E incredibil cum o mana de oameni s-a mobilizat si face o emisiune in Dublin...eu inca sunt socata ca pot sa fac parte din asa ceva.
Vulpita, am vazut vulpi in Dublin, langa un parc, nu departe de centru. Am cercetat si cica ar fi vulpi urbane in Dublin :) Nu a stat sa ii fac o poza, da vreau sa mai cercetez.
Elizule tu stii cat de mult tin eu la tine? Multumesc mult :)

Vulpita Calatoare said...

Sa inteleg ca "rudele" mele imblanite au ajuns si pe acolo? :-)

Aliceee Traveler said...

eu astept :)

Raluk said...

multumesc ca ma astepti. acum ma apuc de scris :)