Translate

April 20, 2012

Cercei creaţi de mine

Cum m-am nimerit în centru am intrat la unul din magazinele cu mărgele ce se aflau pe drumul meu. Nu am găsit ancore să fac brăţări aşa cum vă povesteam acum două zile, desi le-am studiat şi teoretic aş şti să le fac, dar am găsit alte lucruri care mi-au dat idei. Şi din idei au ieşit trei perechi de cercei, cele pe care le vedeţi fotografiate mai bine sau mai puţin bine. M-am chinuit niţel că nu aveam insrumentele şi am învârtit nişte chestii mai brutal aşa şi arată cam din topor, dar din fericire nu se văd decât la o analiză atentă. Cerceii cu fetiţe sunt cumva ediţia a doua revizuită şi adăugită :), dar ceilalţi sunt al prima ediţie. Mai am nişte chestii din metal auriu, aşa că în măsura în care îmi va reveni cheful de meşterit, le voi lucra şi pe acelea. Până atunci sper să vă placă :)

În ultima perioadă mi-a cășunat pe culoare verde. Nu ştiu de ce, că nu mi-a plăcut niciodată. Poate din cauza verdelui irlandez pe care îl văd în fiecare zi în fiecare parc sau chiar de la fereastră. Mi-am cumpărat balerini verzi şi o gentuţă verde şi cât de curând vreau să le port împreună. Sper să ţină şi vremea cu mine :)
Raluca

4 comments:

Vulpita Calatoare said...

Si ... din idei, au iesit cercei! :-)
Foarte draguti! Am vrut sa te intreb de bratara cu ancora da' inteleg ca nu ai gasit ancora. Gasesti tu pana la urma!
Cu verdele , ce sa zic, eu in liceu il uram, ii ziceam numai "verdeliu" (eram in faza de rosu). Ulterior am descoperit cat e de frumos si a devenit una dintre culorile mele preferate. Il port in toate nuantele si combinatiile, sunt incantata de el.
Numa' rochie verde n-am avut pana acum, in rest, de toate: bluze, fuste, esarfe, pantaloni, genti, pantofi ...

Raluk said...

Sper sa gasesc ancore. Mai stiu doua magazine cu margele, da sunt cumva peste mana. Da ajung eu si la ele.
Cu verdele la mine era alta chestie. Este culoarea preferata a mamei mele si cand eram mica si nu aveam nici un cuvant de spus in loc de roz sau rosu sau alte culor purtate de fetite eu purtam verde in combinatie cu galben. De aia cand m-am marit am zis ca sa nu mai vad verde niciodata...da uite ca un anumit verde imi place :)

Larisa said...

Sunt foarte faini!
Nici eu nu sunt un mare fan al culorii verde, desi cand eram prin scoala generala eram inebunita. Aproape orice imi cumparam era verde :)). Totusi,e o culoare draguta. Spor la mesterit :)!

Raluk said...

Multumesc mult. Am sa ma duc maine sa mai caut chestiuni de mesterit si poate si un patent ceva cu care sa mesteresc ca in stilul asta imi stric forfecuta de unghii :)