Translate

September 18, 2011

Patru zile și 3200 de kilometri

Am revenit toți trei teferi și sănătoși în Dublin, asta înseamnă că am adus-o și pe Dea și am transformat-o într-o dublineză. E abia prima zi după patru zile de condus continuu și după o zi în care am dormit continuu, altceva nu am mai facut azi. Am atașat harta traseului. Am făcut prima oprire în Budapesta, apoi în apropiere de Frankfurt și apoi în apropiere de Londra. Am dormit la motelurile de pe autostradă, care surprinzator arată foarte bine și sunt foarte curate, am mers cu feribotul de două ori câte două ore, nu am avut probleme cu Dea la vamă și în afară de o spaimă pe al doilea feribot, din cauza valurilor nu am avut mari peripeții. Alin s-a adaptat la condusul pe partea greșită a drumului, destul de repede, adevărul e că pe autostradă nu prea ai cum greși, iar în Dublin și pe la intersecții de autostrăzi ne-am uitat bine în toate părțile și am condus prudent.
Cam asta e tot, am să încep zilele următoare să vă povestesc ce și cum. Poze interesante de pe drum nu prea am, pentru că de pe autostradă nu vezi mare lucru, iar noi nu am avut timp să ne oprim să vizitam.
Dea și-a făcut deja prieteni în parcul de lângă casă, iar mâine când o vom scoate în parc vom face poze și vi le voi arăta.
Cam atât.
Raluca

No comments: