Translate

September 23, 2011

Logănel, atracţie turistică pentru irlandezi

Nu ştiu dacă pare ciudat că nu are volanul pe dreapta sau poate pentru că nu e o firmă cunoscută sau poate pentru că doar e albastră, habar nu am. Ideea e că de când am adus Logănelul în faţa casei se strânge lumea la el ca la carnaval.
Luni a început cu două vecine care ziceau că e abandonată, pentru că nu o mişcam decât în week-end, din cauza volanului, desigur.
Apoi mai pe la amiază nişte muncitori. Crezând că îi încurcă maşina am ieşit să îi întreb. Nici măcar nu aveau treabă pe lângă maşină, doar au venit să se uite la ea. Apoi a venit ploaia de întrebări: cât consumă? ce capacitate are motorul? portbagajul e mare? ce naţie de marcă e asta? e scumpă? se face şi cu volanul pe dreapta?
Habar nu aveam să răspund la nici una dintre aceste întrebări.
Asta era luni, pentru marţi m-am documentat.
Copii au mutat poarta de fotbal să nu lovească maşina în eventualitatea în care ar marca, iar irlandezii curioşi se plimbă pe lângă ea.
Acum îmi vine să o duc la spălătorie să mai îndepărtam din părul Deei şi o deschid spre vizitare, mai ales că irlandezii când au aflat că e doar vreo 10.000 de euro nouă au zis că vor cerceta pe net.
Mă gândesc la drive teste, la plimbări romantice în Logănel, chiar la curse cu Toyotele şi Nissanurile lor.
Dacă în România, cei cu nasul pe sus preferă leasinguri de ani întregi decât un Logănel, uite că irlandezilor le place...o fi gradul de educaţie care vorbeşte aici? nu ştiu...
Raluca

2 comments:

eliza said...

propun sa te faci dealer si sa iti faci un contract beton cu Renault :)

Raluk said...

pai decat cutii handmade mai bine loganuri:D