Translate

September 3, 2011

Liste

Iar fac liste, cred că viaţa mea din ultimele luni este toată numai liste. De această dată fac lista lucrurilor pe care nu trebuie să le uităm în România, în general lucruri ce nu pot fi înlocuite în Irlanda, fie pentru că nu se găsesc (cum ar fi instrumentul ala de pisat usturoi), fie pentru că sunt prea scumpe pentru a mai face o cheltuială (narghileaua), fie pentru că ţin la ele şi vreau să le am cu mine (ghidurile cu oraşe şi câteva ţestoase).
Şi deşi unele par nişte mofturi şi sunt conştientă de asta şi de aceea sunt trecute la "dacă mai e loc", am descoperit că nu sunt chiar atât de ţăcănită şi nici măcar ieşită din comun.
Cum căutam eu diverse lucruri pe net am dat de acest blog, iar postarea pe care v-am indicat-o în link e una fix cu liste. Şi deşi pentru cititorul netrecut prin aşa ceva tot ce vrea tipa respectivă să aducă din America în Rusia sunt nişte prostii, eu o înţeleg prefect. OK poate nu aş aduce din România bomboane de Halloween, dar pe de altă parte eu nu ştiu şi nu am crescut sărbătorind Halloweenul. Aşa cum poate nici ea nu ar înţelege de ce aş vrea să îmi aduc pisătorul de usturoi din România. Sunt chestii tradiţionale de neînţeles pentru cineva care nu le-a trăit.
Deci dragilor sunt la faza listelor, dar promit şi o poză cu portbagajul burduşit:D
Raluca

No comments: