Translate

September 30, 2010

Din spatele blocului

Cred că v-am cam înnebunit cu panorama Iaşiului aşa că trebuie să compensez cumva. Şi cum altfel decât cu poze frumoase de pe fereastra din Bucureşti. Am mai scris pe undeva că faţă de apartamentul din Avrig, acum văd şi eu cerul şi luna şi copacii şi casele. Nu e mult, dar e ceva. De fapt trebuie să recunosc că atunci când am venit prima dată în "prea frumoasa capitală" pe lângă numărul mare de tigani care difereau de cei din Iaşi prin agresivitate şi căutătură, apropierea de blocurile din faţă m-a şocat cel mai tare. Cum perdelele nu mi-au plăcut niciodată şi cum acolo deşi mobilat apartamentul nu avea perdele era un pic ciudat. Dar după ce am achiziţionat nişte stoluri a fost locuibil.
Probabil de aceea, oricât aş căuta, nu aş găsi nici o fotografie făcută de pe geam decât cele cu promoroaca, pe care de altfel le-am mai publicat.
Nu ştiu dacă se încadrează în canoanele fotografilor profesionişti ca o poză reuşită, dar după standardele mele asta este o poză frumoasă şi e făcută de pe geamul meu pe care mă uit acum când scriu acest articol:)

No comments: