Translate

August 19, 2009

De Andrei să vorbim...zic

V-am zis că vine Andrei? v-am zis. A venit, a stat putin şi a plecat. Asta e rezumatul. Îmi era dor de ei, de amandoi şi de fate şi i-am revăzut pe toţi, mai puţin pe Helga. Sâmbătă spre duminică am stat până la 4 dimineaţa la poveşti şi mi-am mai satisfăcut pofta de a asculta poveştile lui Andrei. Sper să îşi facă un blog personal privat pentru că de pe blogul lui nu prea mă mai prind ce face. Se întrevede un eveniment important şi o calatorie la care sper să particip macar pe sfert. Probabil că vom întrerupe tradiţia revelionului... dar probabil ca datorita lui voi vizita o altă ţară necunoscută mie până acum. Acum astea sunt noutăţurile, cum ar zice mama. Vă las cu câteva pozişoare:)
Dea aştepta musafirii între perne
Eu şi Andrei înghesuiţi în bucătărie undeva pe la 3 dimineaţa fumam narghilea
Olga, cea care pentru un an va deveni franţuzoaică:)
Chiar dacă nu se vede în poze să ştiţi că i-am şi scos în oraş, numai că nu prea am avut unde să facem poze în natură, de aceea mai toate sunt din casă... Oricum am fost pentru prima dată la Muzeul Ţăranului Român(e ciudat am fost de atâtea ori acolo cu diferite ocazii şi niciodată nu îl vizitasem) şi promit ca următorul post să fie cu impresiile de acolo.

2 comments:

Iulian said...

Salutare, Raluca! E prima dată cînd scriu pe blogul tău, deşi nu e prima dată cînd îi răsfoiesc paginile. Ca de obicei, postezi lucururi deosebite.

Mă bucur să îl revăd pe Andrei aici, după pauza pe care a luat-o de la scriitura pe blogul lui public.

Adevărat, ideea cu blogul privat ar fi foarte bună. Probabil că scriem altfel cînd scriem pentru o audienţă mai restrînsă, dar foarte apropiată.

Raluk said...

Pai dupa cum il stiu nu mai ai mult de asteptat si a sa vezi tone de postari semnate de Andrei. Si varianta pe care a adoptat-o el este interesanta, oricum si eu realizaz ca uneori sa tii la zi un blog e greu, numai ca in genul de blog pe care il abordez eu nu prea e loc de alti autori. Am discutat cu el de un blog privat si i-a suras ideea. Ca suntem departe el de noi si el de ai lui si poate toti vrem sa stim cate ceva unii despre altii, ca ideile lui filosofice sau mai stiu e cum i le cunosc si nu i le impartasesc. Oricum probabil toate detaliile disparitiei de pe blog le va furniza el. Pentru mine este un bun prieten si chiar daca ne ciondanim in comentarii sper ca imi va fi alaturi toata viata...