Translate

August 15, 2009

Întâlnire Mix FM

Aoleu uitam să pun poze şi impresii de la intâlnirea cu foştii colegi. Azi vine Andrei şi e de înţeles. Avem multe de dezbătut şi vreo trei sferturi din an de acoperit cu povestiri. Aşa că fără să mai prelungesc suspansul vă spun că joi m-am văzut cu foştii mei colegi de la Mix. Al doilea post de radio pe care l-am închis. În perioada aia ne înţelegeam bine şi chiar credeam că vom rămâne amici. Eu una am rămas şi am răspuns prezent la toate întâlnirile.
Foştii mei colegi au rămas frumoşi în ciuda posturilor de radio pe care le-au închis sau la care prestează acum, în ciuda schimbării situaţiei matrimoniale sau apariţiei unui copil. Sunt nişte oameni capabili, iar dacă şeful reţelei Mix citeşte asta, poate să se oftice că aşa echipă nu mai prinde el. Şi cam ştiu ce vorbesc că doar de la Mix am mai schimbat vreo trei echipe:D.
Ciprian, Master Ciprian şi-a tras un blog extrem de drăguţ, s-a căsătorit online şi probabil că va şi divorţa în acelaşi fel. Nu sunt răutăcioasă, da nici măcar nu ştie cum o cheamă, cum are să reziste relaţia asta virtuală? Sau poate aşa ţine mai mult, azi îi afli numele, mâine prenumele, poimâine că are ochi negri şi tot aşa... Frumos.
Am colegi la RFI, la Guerilla, am colegi care au rămas în Antenă şi colegi care s-au întors la RRA. Spun colegi pentru că niciodată nu ştii cum se întoarce roata şi apoi nu suntem cu toţii nişte jurnalişti universali??
Acum ar merge o înjurătură adresată aparatului lui Alin care după ce că a costat milioane pe auto domnule nu ştie să facă poze. Ba mai are şi nazuri că nu merge telecomanda decât dacă e activată... Aşa că nu vă sfătuiesc să daţi click pe poza de mai sus că e varză...
Mi-a fost dor de Eliza. O şi vedeam povestind peripeţiile ei. Ne-am adus aminte de Cora, Alexandra şi Carmen, care au plecat încă înainte de desfiinţarea Mix-ului. Mi-au lipsit Andrei şi Mihai, dar pe ei de bine de rău îi mai zăresc la Realitatea. Mi-au lipsit şi Cristina, Georgiana şi Oana, care probabil au lipsit motivat. Şi cum era să îi uit pe Dan şi Lidia, oamenii cu casă pe pământ şi copii. Să vă trăiască!!!
Cam ăştia am fost...

11 comments:

Cristiana said...

ce frumos! :D si ce neschimbati sunteti cu totii! - mai putin Badea la care s-au acumulat kg-mele cu firele albe in par!! :))
Salutari tuturor! Corespondentul Mix Fm Fagaras, prezent la multe intalniri la Bucuresti.

Anonymous said...

Uau, ce de lume bună aici la tine! Sunteţi la fel de frumoşi ca atunci când s-a spart gaşca. Mă bucur sincer că faceţi treabă bună acolo unde sunteţi acum. Mă mai ciocnesc de numele voastre prin FM şi la TV. Aţi ajuns oameni mari (cu şi fără ghilimele). Ce mai, o grămadă de amintiri...

Raluk said...

Salutare. Multumim pentru gandurile bune. Nu suntem chiar neschimbati, am trecut fiecare prin multe, numai ca e bine ca din cand in cand ne mai punem la curent cu evolutia fiecaruia.

Raluk said...

Alinuto, ce mai faci? pe unde mai esti? Am vorbit de tine şi ne-am amintit de ziua aia cu blocatul in buda si cu rasul pe post. Am descoperit ca ai blog. Sa stii ca o sa te citesc de acum. Chiar asa avem o groaza de amintiri comune...

Cippy (Anti-Plicti) said...

am lucrat, am alergat, abia acum vad ca ai scris. da, ma. frumos. lumea la fel de haioasa, poate mai haioasa, parerea mea. si da, chiar a fost o echipa care a facut deja multe. si putea si mai multe. nu mai continuu ca nu incalzeste pe nimeni. eu mai ascult jurnalele de pe atunci si chiar si acum, cand am mai crescut cu totii, cred ca au fost... sa nu zic vorba mare... cel putin ok :)

mnoa, aparatul ala de jde milioane si cand se porneste, apai face poze meseriase. te pup. sa-mi mai dai si mie poze. pls, pls, pls. paaa.

Raluk said...

Venind de la tine, aprecierile sunt mare lucru. Eu una sunt bucuroasa ca am facut parte din acea echipa si nu voi inceta sa amintesc ca este o pierdere disparitia Mix-ului in forma in care il stim noi.
Pozele sunt vraiste mai toate, dar ti le trimit pe mail, asta daca id-ul de mess e acelasi cu mailul. Daca nu s-au dus la altcineva:)

Lizet said...

ah... ce dor imi e de tine si de mix... daca si cipri asculta jurnale vechi inseamna ca nu sint singura tzacanita. as fi vrut sa vin si eu. promit sa recuperez din toamna. va sarut cu drag pe toti! abia astept sa fim iar impreuna draga mea mymux.

Raluk said...

My mux, pe unde umbli? imi e dor de conversatiile noastre matinale:(

Lizet said...

draga mea ma perind pe la unguri la hajduszoboslo... si stau lapiscina cu apa termala iar laptopul nu a vrut sa socializeze cu apa orisicit l-am rugat eu. nesimtitu'
mi-e dor de tine. sper sa ne vedem cit mai curind. cu bine draga my mux

Raluk said...

Ce-s fata cu atatea "draga my mux" parca am fi domnisoare de pension. Si tu imi esti draga, daca la asta te referi, dar tu pari ca suferi, ai patit ceva?
Foarte bine ca esti in orasul ala cu nume nepronuntabil si ca stai la piscina. Nu incerca sa bagi laptopul in apa ca nu cred ca va mai merge nici cat merge acum. Si mie imi e dor de tine, abia astept sa revii in Romanica sa te aud la tel ca sincer imi fac griji.

Ralux said...

Servus, Sorinache! :)