Translate

May 10, 2009

Tot legat se de speciile noi de la Academia Catavencu

Ar trebui sa se inventeze o nouă specie...da mai întâi vă spun povestea: am să o denumesc - O treabă nu înţeleg eu... bine de fapt două treburi: cum se poate ca in luna mai sa fie caniculă şi odată ce naşti ţi se declanşează gena curveniei? Prima n-o mai dezvoltăm că parcă aşa a fost şi anul trecut, am ţinut-o într-o caniculă din mai până în septembrie. A doua însă... Să descriem cadrul: parcul Cişmigiu, terasa Debarcader. Venisem să mâncăm, nu ceva greu o supiţă şi desert. Nu prea erau locuri, da am găsit la al doilea rând de mese de la lac şi era cât de cât ok. Preţurile cam mari, da vorba aia o dată mă scoate Alin în parc... Ne amuzăm că tocmai câştigasem un milion la loz în plic şi ne gândeam să mâncam de fix un milion şi să plătim cu lozul. Aşadar atmosfera era cât de cât ok, cât de ok putea fi o sâmbătă după-amiază în parcul Cişmigiu. Servirea e de rahat şi între ora venirii şi primul fel a trecut fix o oră, da nu vroiam să ne demoralizăm şi am decis că dacă nu ne-am ridicat din prima să dăm o şansă localului. Pe la jumătatea supei vin două cupluri cu copii mici. Unu copii mici egal gălăgie deci nu are cum să fie de bine. Doi aşteptau o masă şi s-au gândit să sprijine scaunul în care stătea un copil de scaunul meu. În fine mă sesizez, da nu mai avem timp să ne certăm că li se eliberează o masă. Fix lângă noi. Copii nu prea au plâns deci punctul unu se anulează, da am văzut altceva. Pe lângă faptul că s-au aşezat la masă şi au vrut apă "călduţă" pentru ăla micu şi mai vroiau pe dracu-n patru şi chelnerul se strecura greu între masa noastră şi a lor. Pe la jumătatea clătitelor mele ambele lehuze au prezentat o ţâţă şi-au înşurubat copilul şi eu continuat să vorbească. Eu care vedeam destul de bine peisajul am lăsat clătitele, am plătit şi am plecat. Mi se făcuse scârbă. Cum nu am eu voie cu Dea în restaurant că cică se mănâncă, nici ele nu trebuie să existe într-un restaurant. OK nu eram într-un local scump, da totuşi. Parcă m-a uns la suflet când o doamnă l-a rugat pe chelner să le atragă atenţia, iar nişte puştani de la masa din spatele meu făceau glume pe seama lor... Nu ştiu cum s-a terminat, probabil cu scandal... Aşa le trebuie. Sincer. Am şi eu prietene cu copii, da nu le-am văzut ţâţele prin restaurante. Ştiu în alte ţări există lângă baie o cameră specială de alăptat. La noi nici baia nu arată cum trebuie. Dar dacă trăieşti în România şi se întâmplă să ai un copil, nu ştiu da îţi programezi timpul dintre mesele lui şi ieşi în parc doar în timpul ală. Sau găseşti soluţii. De ce ai face ceva pe care în mod normal nu l-ai face? Sau poate toate ţâţizdele astea erau nerăbdătoare să îşi arate organele intime şi înainte de naştere şi atunci nu mai e o problemă şi le putem spune curve....

1 comment:

Amaryllis said...

Hiihihhi ...Hai sa-ti povestesc eu ce am patit in casa mea...subliniez in casa mea!!!

A venit o anumita persoana, ruda cu moi, evident cu tot calabalacul dupa (copilul, sotul din dotare, mama, tata)si eu finuta am servit pe toata lumea cu diverse, am fumat in alta camera ca na are copil mic.

Booon....tinand cont ca era dimineata m-am apucat sa mananc ceva lejer cand dezastru...copilul trebuie schimbat. Si ce crezi???!!! Eu la masa...doamna mama se apuca sa schimbe copilul acolo in fata mea...nestingherita de faptul ca eu totusi mancam.Tin sa subliniez pentru necunoscatori ca avem 3 camere si 2 bai deci loc ar fi fost.

La protestele mele, dealtfel indreptatite, mi s-a raspuns ca ei asa fac. OK daca tu acasa la tine iti faci nevoile unde mananci asta nu inseamna ca trebuie sa faci la fel si in vizite nu? Si apoi...daca asa te comporti tu ca parinte...cam ce educatie ii vei dai copilului mai tarziu???