Translate

March 3, 2014

Luxemburg - Din nou la Castelul Vianden

Dragilor,

ca sa mai îndulcim gustul lăsat de ultima postare azi am să vă povestesc din nou de Castelul Vianden. Vă amintiți sau nu, dar eu v-am mai povestit de el, aici. De regula nu prea vizităm noi de două ori același loc, dar pentru că am avut prieteni în vizită am zis să le prezentăm şi lor castelul cu care se mândresc luxemburghezii. Şi să ştiţi că nu a fost rău, pentru că la această vizită am văzut detalii ce îmi scăpaseră prima data. Deci nu a fost nici pe departe o pierdere de vreme. A fost frumos şi a fost un mod fain de a ne petrece o zi cam noroasă, dar care pe final a devenit de-a dreptul senină.
Aşa se vede castelul Vianden din parcare 
O bucată de cer senin şi niște elemente ce mie mi-au amintit de stilul brâncovenesc.  
Scaunul acesta mi-a plăcut foarte mult. Seamănă cu un scaun de regizor, dar e vechi. Nu ştiu cât de comod poate fi un astfel de scaun. 
Printr-o uşă 
Un turn pe cer aproape senin 
Eu bucuroasă că soarele chiar încălzea 
Noi doi în pivniţă printre butoaie 
Castelul Vianden
Seamănă cu o navă privit din acest unghi 
Castelul Vianden şi o casă. Mă întreb cum o fi să locuiești în acea casă? Şi cine locuia în prima casă de sub castel? 
Ghioceii - vestitorii primăverii, parcă aşa erau denumiţi. Nu ştiu cum e vremea în România, dar aici azi e un frig... Sper şi eu să vină primăvara :) 
Castelul Vianden şi o parte din localitatea Vianden. Şi localitatea e pitorească, cine știe data viitoare poate parcăm mai departe şi mergem la castel pe jos sau venim special pentru localitate :)
Săptămână faină, dragilor!!!
Dacă v-a plăcut vă aştept cu un like pe facebook.com/Dichisuriro
Raluca

No comments: