Translate

March 21, 2014

Istanbul - Contantinopole, București si alte metropole...

Dragilor,

cu mare bucurie vă anunț că azi e vineri şi că mâine e sâmbătă şi e deja week-end. Şi mâine, cu noaptea-n cap eu voi fi la Aeroportul din Luxemburg cu destinația Istanbul. Știți voi când se aliniază planetele se întâmplă cumva şi ajungi unde îţi dorești. Ei bine eu de cinci ani îmi doresc să revăd Istanbulul.
Şi uite aşa o dată la 5 ani se aliniază planetele şi săptămâna viitoare voi fi la Istanbul. Abia aştept. Am liste peste liste, am treburi de făcut, dar orice aş face şi oricâte liste aş da gata, mâine voi fi în drum spre Istanbul.
Am deja programul pe zile, m-am informat, m-am documentat şi sunt gata. Abia aştept. Nu ştiu care va fi treaba cu net-ul prin Istanbul, da în limita net-ului disponibil voi posta pe pagina de FB şi poate chiar şi pe blog. Dacă nu, când mă întorc veţi auzi şi citi tot despre ce am făcut eu la Istanbul.
Aşadar Week-end plăcut, dragilor!!!
Ne vedem la Istanbul!!!
Dacă v-a plăcut vă aştept cu un like pe facebook.com/Dichisuriro
Raluca
P.S. Dacă aveți sugestii despre ce aş putea vizita la a doua vizită în Istanbul, vă aştept cu un comentariu sau pe pagina de FB. Prima dată am vizitat aproape tot, mi-au mai rămas Palatul Dolmabahce şi partea asiatică.

2 comments:

Unknown said...

Ai putea de exemplu sa faci un mic Popas si sa bei o cafea in Restautantul 360 din istanbul unde ai o vedere la 360° peste Istanbul. Merita vazut.
Iti doresc zile minunate. Otilia
http://www.360istanbul.com/eng/index1.html

Unknown said...

Iti recomand sa faci o vizita la Restaurantul 360 din Istanbul unde ai intradevar o vedere de 360° peste Istanbul. Iti doresc zile minunate.
http://www.360istanbul.com/eng/index1.html
Otilia