Translate

July 9, 2012

Noutăți

Mă chinui să încropesc un post, să nu credeţi că v-am uitat de tot. Treaba e că nu s-au întâmplat lucruri remarcabile în viaţa mea, părerile mele mi se par ca ar crea nişte controverse din care nu aş mai ieşi niciodată, aşa că mai bine tac.
Singurul lucru demn de menționat e că Logănel a sucombat. Nu mai are nici actele prea în regulă, aşa că probabil îl vom trimite acasă. Va ajunge el înaintea noastră :). Aşa că toate eforturile noastre se îndreaptă spre cumpărarea unei mașini. Aici deciziile în această problemă se iau pe cu totul alte criterii decât în România. Aici taxele sunt mari şi benzina mai multă şi mai scumpă cu cât mașina e mai mare. Dacă s-ar decide cei de la Renault să fabrice Logan cu volan pe dreapta ar sparge piaţa grav de tot, chiar şi la peste 10.000 de euro, cât să spunem că ar justifica investiția într-o bandă de fabricație a volanului amplasat greşit.
Îmi place că irlandezii nu au mofturi, deşi vezi şi mașini scumpe şi sufragerii pe patru roți, cei mai mulți sunt destul de cu picioarele pe pământ. Oricum aglomerația din centrul Dublinului în comparație cu cea din Bucureşti este floare la ureche. O singura dacă am stat de două ori la un stop :), în București mi s-a întâmplat să stau şi de 5 şi asta pe Barbu Văcărescu, deci nu în centru...
În momentul în care vom avea mașină am să vă povestesc cât de greu sau ușor se obține o mașină în Irlanda :)
În rest, toate bune şi frumoase. Vă doresc o săptămână frumoasă!!!
Raluca

No comments: