Translate

April 20, 2012

Sunt agenţie de presă sau ceva

Citeam ca în fiecare dimineaţă ştirile din România şi Irlanda şi am găsit că pentru a fi eliberate roţile atunci când eşti prins parcat într-un loc regulamentar trebuie să plăteşti de azi, în Dublin, 120 de euro în loc de 80. Şi mi-am amintit de articolul cu piticul irlandez care deblochează roţile. Şi v-am promis atunci că voi investiga situaţia. Nu sunt noutăţi, însă am descoperit un site care îmi preia articolele. Nu ştiu pe ce bază, nu ştiu dacă au vreun criteriu, nici măcar nu ştiu dacă să mă oftic sau să ma bucur... E bine că citează sursa şi că mai dau şi link către site-ul meu. Lucru pentru care le mulţumesc.
Faza e că totuşi site-ul respectiv nu prea are trafic, altfel mi-ar fi apărut şi mie în statistici oameni care ar fi ajuns la mine de la ei...
Am intrat şi eu pe site şi am văzut că sunt decenţi, adică fără chiloţăreli şi alte alea, aşa că deocamdată nu mă voi oftica. E doar amuzant :)
Raluca

2 comments:

Vulpita Calatoare said...

Deocamdata, chiar tre' sa fi mandra! :-)
Faptul ca indica sursa si dau si link-ul e un semn bun!

Raluk said...

Pai asa am zis si eu ca deocamdata sunt mandra. Macar oamenii sunt omesti, daca tot isi creaza content pe spinarea mea, macar sa ma citeze :)