Translate

January 19, 2011

Protestul din benzinării

Pentru că recent mi-am amintit că este blogul meu şi scriu sau nu scriu ce vreau sau ce nu vreau pe el, am să vorbesc şi despre protestul din benzinării. Pentru că fac parte din oamenii conştienţi de faptul că scumpirea benzinei nu mă afectează direct, că nu am carnet şi deci nu folosesc maşina (şi ce nervi am pe tema asta), dar că totuşi mă va afecta, că odată scumpită benzina vor urma scumpiri în lanţ, pentru că orice lucru în Românica e transportat cu maşina. Aşa că se vor scumpi de la alimente până la curierul care ar trebui să îmi aducă nişte chestii super comandate pe net. Am să scriu şi despre alea. De ce? PENTRU CĂ POT.
Aşadar, început ca cel mai inteligent protest din 89 încoace s-a fâsâit în mai puţin de o săptămână. Dovadă că inteligenţii care au pornit protestul cu mărunţişul s-au retras pe undeva pe parcurs copleşiţi de golănaşii pe care îi vedem zilnic la televizor cum cu un pumn de monede blochează ei benzinăriile. Dacă nu aţi observat vă rog observaţi. Dacă la început era un protest acum e cool să blochezi benzinăria. Pe sistemul: ce facem azi? ne batem joc de nişte amărâţi de la benzinării. Pentru că sincer Patriciu, dacă o mai fi având vreo benzinărie, sau alţii ca el nu simt mărunţişul. Pentru ei banii sunt tot bani indiferent că vin în bancnote de 500 de euro sau în monede de 50 de bani.
Chiar şi asta cu nu alimentăm timp de trei zile mi se pare o tâmpenie lălăită. Da dacă era nu alimentăm o zi părea cât de cât credibilă. Sau nu alimentăm trei zile de la trei benzinării diferite. Aşa se producea o pagubă. Da eu sincer vă spun că dacă aveam carnet mă durea fix în pix de protestul lor... Încercaţi troleul 69 din Baicului pe la ora 10 dimineaţa şi vă sar toate protestele din cap, indiferent de preţul benzinei...
Sursă foto: adevărul

No comments: