Translate

January 2, 2011

Anul nou din bucătărie

Anul acesta, ca în nici un an, nu am avut nici un plan de Revelion. Aşa că am ajuns să petrecem cu prietenii într-un apartament undeva între Rahova şi 13 septembrie. Am vrut iniţial să mergem în Piaţa Constituţiei, dar pentru că era frig şi pentru că nu am vrut să o las pe Dea singură şi pentru că eram amândoi răciţi am stat acasă. Şi nu cred că am pierdut nimic, concertul l-am văzut la televizor, iar focul de artificii dintre blocuri cred că l-a bătut cu mult pe cel organizat de autorităţi.

Îmi plac foarte mult artificiile ale antice pe care mi le amintesc din copilărie:D
Artificiile dintre blocuri
În poză se vede doar o parte din panorama pe care o vedeam noi. Între blocuri artificiile au durat cam un sfert de oră...
Revelionul din bucătărie
Pentru că prietenii noştri au balconul la bucătărie şi pentru că acolo am văzut artificiile, acolo ne-a prins si Noul An.
Surprinzător, dar Dea nu s-a speriat de pocnituri şi a zăcut mare parte din timp sub masă mozolind o jucărie pe care o căpătase
A fost un "Revelion bătrânesc" cu masă, cu mâncare, cu televizor, dar a fost un Revelion liniştit, un Revelion cu prieteni, unul care ne-a remontat şi ne-a apropiat.
Artific
Poză la brad