Translate

May 4, 2010

Laptop pentru femei

Îmi place că producătorii de calculatoare au început să facă laptop-uri targetate, mai exact laptop-uri pentru femei. Am admirat de-a lungul timpului laptop-uri colorate sau unele chiar cu un model, dar s-ar părea că totul a evoluat extrem de frumos. Ultima treabă, recunosc chiar pe gustul meu, este HP Mini 210-1000 ediţia Vivienne Tam pe care am găsit-o aici. Din păcate este un laptop mic, unul pe care eu nu aş putea să scriu la blog, să editez poze sau să fac alte prostioare şi nu pentru că el ar fi deficitar ci pentru că acasă lucrez pe un ecran uriaş. Dar ca accesoriu zic că este extrem de interesant. În plus Alin mă sigură că îşi face treaba. Desigur 2000 de lei e un pic cam mult, pentru că la preţul ăsta găseşti laptop-uri pe care ţi le poţi personaliza cum vrei tu, mult mai mari. Dar recunosc e primul gadget pe care mi l-aş cumpăra doar aşa dintr-un moft feminin:)

6 comments:

Eliza said...

te rog frumos... mai bine cumnperi din nou haine decit gadgeturi... e mai ieftin

Raluk said...

O fi mai ieftin da se presupune ca gadgeturile tin mai mult:D

Danutz said...

Gadgeturile serioase merita cumparate doar daca iti folosesc in realitate la ceva (adica sa nu le iei degeaba sa stea in sertar). Hmmm... asta stie tot omu'. Astea cu picturi mi se par aiurea. oare o fi costand si picturile?!!? cel mai probabil. In fine. Eu am scris din alt motiv. Vreau sa ma plang de faptul ca soseaua spre Chitila era perfecta si acu' au peticit-o desi n-avea nimic. Nici macar nu au decopertat o portiune contigua de drum. Au taiat in schimb dreptunghiuri si patrate mari. Si apoi au peticit. Complet fara motiv!!! Soseaua era buna. Acum se merge mai prost. In curand trebuie asfaltat din nou pt ca sunt sigur ce petecele sunt de proasta calitate. Nesimtire!!! Am intrat la relitatea si la antena sa scriu un mesaj repede si mi-a luat mai mult de 1 min sa ma prind ce tre' sa fac asa ca am intrat la tine si am postat. Ce sa fac?!? Acu' ma gandesc sa mai scriu si pe alte bloguri. Pana nu ma plictisesc. Te-am pupat!

Amaryllis said...

offffff ce frumos eee!!!

Raluk said...

Ma gandeam ca tie o sa iti placa...

Raluk said...

Danutule esti exact ca babele, dai dintr-una in alta. Acum eu ce sa iti fac, ca chiar nu am ce sa fac. Cand am sa imi cumpar niste masini de turnat asfalt poate am sa te pot ajuta...