Translate

July 29, 2009

Nervii zilei - Parada Militară

Ştiu că am să îmi iau megaînjurături, da acum sincer era nevoie de Parada Militară de astăzi şi de blocarea nordului Bucureştiului? Nu era un pic mai normal să îi umple pe militarii din Irak de bani şi să îi lase la vatră? Îi ajută cumva că 60 la sută dintre bucureşteni le-au înjurat parada şi dimineaţă când din cauza lor au întârziat la serviciu şi seara când tot din cauza lor au făcut trei sferturi de oră de la Piaţa Presei la Piaţa Victoriei? Şi apoi nu se putea organiza o astfel de paradă în week-end când oricum Bucureştiul e gol?

4 comments:

Cippy (Anti-Plicti) said...

nu mi-am pus problema chiar asa dar niste gaduri similare am avut si eu. iar la chestia cu week-endul chiar ai dreptate. de fapt cred ca cu intreaga poveste. plus ca nu suntem o tara militara ca sa avem nevoie sa ne dam bengosi cu tehnica noastra. iar daca e asa un eveniment ca s-au intors (deci respira usurati ca s-a terminat) sa nu se fi dus. mesajul subliminal parca nu e deci prea bun... stii ce zic?? :)

Raluk said...

Inteleg ce zici si sunt total de acord cu tine. A cata e anul asta? oricum cu una mai mult fata de anul trecut...

andruska said...

Eh, psihologic si academic vorbind, vorba lui Dinescu, lucrurile sint mai simple. Cind un barbat nu e inzestrat natural cum se cuvine, omul isi defuleaza frustrarile cumparindu-si un Audi Q7 si un Dog German. Adica treburi cit mai mari. La romani e la fel: cum nu prea avem cu ce ne mindri (la nici un nivel, deci nici la cel militar), ne scoatem si noi cele 7 tancuri si trei avioane si facem parada. Asta imi aminteste de un banc:
Razboi intre Albania si SUA. SUA inving. La negocierile de pace:
Albania: Bre, noi va dam despagubiri de razboi un tanc.
SUA: Bre, noi zicem sa ni le dati pe amindoua!

Raluk said...

Pai tocmai asta e ca nu a fost o parada din aia clasica cu tancuri si avioane. Tocmai a fost o parada din aia saptamana trecuta. Cea de ieri a fost facuta ca sa treaca pe sub Arcul de Triumf cei care au luptat in Irak. Motiv ok, doar ca nu inteleg de ce nu s-a facut in week-end...