Translate

August 16, 2008

Ultima zi de News Fm

Ziua a inceput destul de ciudat. Habar nu am de ce m-am trezit mult mai devreme si in consecinta am ajuns mai repede la serviciu. Am dat jurnalul de 11 (ca la inceputuri) pentru ca unei colege ii era rau si am intrat in carusel. Dupa 12.30 am stat la o sueta cu fetele in emisiunea News First cu Sandra Stoicescu. Dupa care eu si Tea am gasit un catel pe care l-am indopat cu lapte de la dozator si intr-un final cu apa... Apoi am dat ultimul meu buletin la News Fm. A fost nitel patetic pentru ca imi venea rau sa stranut si toata lumea zicea ca plang... Apoi in timpul News Show-ului am iesit cu colegii care terminasera tura sa ne fotografiem cu motocicleta lui George.Iar apoi am mers la un barulete unde am mai povestit si am incercat sa amanam inevitabilul... Astia suntem,
Si asta e ce ramane dupa noi...
Buna ziua, sunt un ascultator fidel al News Fm si cer respectuos o explicatie pentru terminarea emisiei atat de brusc. Exista o nisa pentru un astfel de radio si nu pot sa cred ca nu exista un plan de dezvoltare de la inceput. Nu exista nici macar o posibilitate pentru ca postul sa fie reluat in viitor? Eu nu mai am ce sa ascult acum. Multumesc pentru momentele frumoase.
Cu ce am ramas eu? sincer acum habar nu am. Sigur am ramas cu un prieten sau doi, cu unul sau doi oameni pe care i-as suna sa o luam de la capat(asa cum am facut si cu News-ul), cu ceva experienta si cu amintiri frumoase. Au fost 9 luni. Grele, frumoase, usoare sau mai putin frumoase, multe sau putine au insemnat ceva. Cred cu tarie lucrul asta si daca cineva din echipa nu il crede inseamna ca si-a irosit 9 luni degeaba. Da am citit si eu blogurile si comentariile rautacioase, dar sincer ma doare undeva si poate nici acolo. Eu stiu cine sunt(spre deosebire de perioada de dupa Mix), stiu ce pot si cat valorez. Si ma vand cat pot de scump la cel care da mai mult. Echipe vor mai fi, prietenii raman cu siguranta, iar experienta e a mea si nu mi-o ia nimeni. Pentru cei care habar nu au azi am stins lumina la un alt post de radio de stiri si poate maine o voi aprinde la un altul...

2 comments:

Anonymous said...

Imi place atitudinea ta. Asa e, experienta nu ti-o poate lua nimeni. Doar ca ma enerveaza patronii astia care se cred dumnezei- se joaca cu destinul unor oameni aproband proiecte aproape semestriale, netinand cont ca oamenii se ataseaza unii de altii si de institutia respectiva... Multa Bafta! Sunt convinsa ca vei continua frumos.

Raluk said...

Sincer nu am ce sa fac decat sa fiu optimista. Cat despre patroni, chiar crezi ca din turnul lor de fildes le pasa de muritori??? Multumesc pentru urari.