Translate

August 12, 2008

Stirile...

Unde sunteti? intru pe bloguri si nu mai sunt updatate de zile bune...ok august e luna concediilor, da chiar toti ati plecat la mare? In timp ce imi updatam CV-ul am descoperit ca anul viitor se fac 10 ani de cand ma preumblu prin radio-uri...cam mult dupa parerea mea si cam prea jos am ajuns... S-ar parea ca intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului va avea loc, chiar daca doar cu vreo 5 oameni dintr-o clasa de 30...abia astept semn sa sar in masina sa vin acasa... Am primit cadou o vaza plina cu pietricele slefuite si cu flori nemuritoare...e faina da totusi extrem de falsa... Peste trei zile punem cruce povestii News Fm...o poveste scurta cu o groaza de personaje bune si cu cateva personaje cheie putin nebune...am descoperit in ultimele trei saptamani oameni de treaba, dar si oameni cu care nu as vrea sa socializez dupa...normal ca atunci cand ma voi mai linisti voi spune povestea News Fm, nu rahaturile care circula pe bloguri...pana atunci ascultati vineri, va asigur ca merita... In ultimele zile m-am intalnit cu trei fosti colegi si actuali prieteni, toti interesati de soarta mea...o fi bine??? Astea au fost stirile...sper ca am reusit sa nu ma balbai si va astept in curand pe o noua frecventa:D PS: stirea cea mai tare e ca am reusit sa racesc rau de tot in toiul verii, cu muci, cu infectie in gat, cu temperatura, cu transpiratie, cu tot tacamul...

4 comments:

Anonymous said...

Unii mai scriu ;) E adevarat ca-mi cam cade capul pe masa seara cand ajung sa scriu dar....

Chiar si cu 5 oameni tot e ceva, la noi nu s-a facut nicio intalnire de 10 ani n-am fost in stare sa ne adunam. Cine stie poate la anu' cand implinim 20 :)

Pai nu stii ca oamenii seriosi racesc vara? :)

Raluk said...

Cum o fi la 20 de ani de la terminarea liceului???
Eu credeam ca doar aia neseriosi racesc vara sau poate am luat vara prea in serios, inghetata peste inghetata, aer conditionat dat la maximum???

Anonymous said...

test

Anonymous said...

alt test