Translate

August 6, 2011

Prima pereche de cercei făcută de mine

În Dublin, oricât de mult l-am luat eu la picior sau am căutat pe net, nu am găsit materiale pentru a meşteri cutii. Am găsit culori acrilice, dar se usucă de două ori mai greu decât cele pe care le am eu acasă, am găsit lipici destul de bun, dar lac nu găsesc şi pace. Ca să nu mai spun că de cutii sau serveţele de calitate, nici vorbă. Bine am noroc că sunt câteva site-uri în Germania care trimit şi în Irlanda, dar pentru trei şerveţele şi un lac chiar nu merită efortul. Oricum, şi în Bucureşti m-am prins destul de greu de unde să îmi iau cele necesare, mă gândesc că în Dublin va fi la fel de greu.
În schimb, în Dublin sunt cel puţin trei magazine cu mărgele şi accesorii pentru fabricat bijuterii. Unul l-am descoperit în martie şi mi se părea destul de bine aprovizionat, dacă îţi doreşti să faci aşa ceva, altul l-am descoperit după o reclamă din Centrul de Infomare Turistică şi l-am vizitat ieri.
Aşa arată magazinul din interior. Probabil că pentru orice om pasionat de bijuterii este un fel de rai, pentru mine, insă, a fost o dezamagire. Eu voiam magazine cu serveţele:(
Evident că nu am putut pleca cu mâna goală, aşa că mi-am cumpărat ceva ce seamănă cu pandantive şi nişte pandantive mai mici pe care le-am transformat în cercei.
Tot la magazinele cu mărgele se găsesc o sumedenie de cleşti, dar pentru doar o pereche de cercei nu se merita investiţia. I-am rezolvat cu un foarfec mai mare şi unul micuţ.

Aşa arată cerceii confecţionaţi de mine

2 comments:

Anonymous said...

Raluca, iti pot trimite eu cutii sau servetele sau ce iti mai trebuie tie. Fie din Germania, fie din Romania pentru ca acusi ne intoarcem acasa. Pupici. Mirela.

Raluk said...

Multumesc mult Mirela si sa stii ca s-ar putea sa apelez la ajutorul tau. Si noi venim in septembrie dupa Dea, cu masina, si imi voi aduce aici tot ce am nevoie, dar daca merge treaba s-ar putea sa am nevoie de alte materiale, deci sa apelez la tine. Oricum multumesc mult