Translate

November 28, 2010

Şi ţăcăneala continuă...

Cum ieri nu prea am iesit din casa, am meşterit. Nu vă impacientaţi. A fost frig, plus că încercarea de a o plimba pe Dea prin iarba udă de rouă sau ploaie s-a soldat cu un eşec. Pur şi simplu nu acceptă să îşi ude picioarele... Aia e...câine cu personalitate. Aşa cum spuneam am stat în casă şi am meşterit.
Asta a ieşit. Sunt stângaci făcute, dar sunt hand made de mine. Sper să vă placă şi sper să placă şi celor care le vor primi cadou. Pentru că după o scurtă şedinţă cu Alin am decis să nu îmi mai umplu casa cu rame ci să le dau cadou prietenilor... Bine Alin a fost aşa de încântat încât a zis că pot fi vândute. Din păcate nu a văzut decât nişte poze reuşite sau nu, dar nu a văzut obiectul final:D. Eu l-am văzut şi spun că nu pot fi vândute...mai am de învăţat multe...
P.S. Am uitat să prezint obiectele. Aşadar este vorba despre o ramă cu crăciuniţe şi o cutie micuţă de condimente cu Moş Crăciuni (mulţumesc Alina şi Andrei pentru cutiuţele cu ceapă...cum le golesc cum le personalizez...nimic nu se aruncă, totul se refoloseşte:D).

No comments: