Translate

March 24, 2009

Eric Sardinas

Am început săptămâna cu un concert. Prietenii lui Alin ne-au invitat la concertul lui Eric Sardinas. Un chitarist despre care puteti afla mai multe aici. Nu vă lăsaţi înşelaţi de pozele photosopate, Eric Sardinas arată aşa.
Toată tărăşenia a avut loc la berăria Becker Brau, printre metri de bere
Aici e artistul în plină formă. Nu râd, doar că nu e genul meu Playboy a fost partener media. Pentru cunoscatori, nu doar am împrumutat urechiuşele ci am tras şi iepuraşul de coada...cica aduce noroc:) La final Sardinas s-a dezbrăcat la bustul gol...
...şi a înscenat că şi-a dat foc la chitara
Îmi pare cumva rău că am aterizat la concertul ăsta, pe care colegii mei pasionaţi de chitarişti l-au căutat ieri toată seara. Aşa că fotografia asta de final de concert este pentru ei.
Se vede că eram niţel obosită?
El este Cătălin, cel care ne-a scos din casă într-o seară de luni să-l cunoaştem pe Eric Sardinas

4 comments:

Anonymous said...

E superba haiana ta!!!! de unde o ai?:)( daca e permis sa intreb)
Adr.

Raluk said...

E un poncho si l-am luat de la peruanii aia care expun pe la diverse expozitii. Eu l-am luat de la Targul de Craciun de la Dalles da cu siguranta se gaseste peste tot si parca nici nu a fost cine stie ce scump. Sper ca ti-am fost de folos:)

Lizet said...

vezi si altii apreciaza poncho-ul...
urechiusele miti veneau tare bine, apetisant de bine :)

Raluk said...

Stiu ca e de apreciat, da tu nu m-ai vazut niciodata cu el? Ca il am de multisor, doar ca am uitat sa il port...da lasa ca imi scot parleala...anul asta numai cu el am umblat...
Cat despre urechiuse...in cazul in care as slabi as avea spatele asigurat:))...ca tot suntem intr-un an de criza:)