Translate

July 29, 2008

AS+PNL=LOVE


Pe Realitatea am gasit stirea asta:


Adriana Săftoiu a confirmat astăzi că şi-a depus dosarul la PNL Prahova în vederea candidaturii pentru un mandat de parlamentar, din partea liberalilor.


Fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Băsescu, Adriana Săftoiu, va candida din partea PNL într-unul din colegiile uninominale din Prahova, iar Ion Caramitru ar putea concura şi el pentru un mandat de parlamentar sub sigla liberalilor, din partea PNŢCD.
Surse din cadrul Biroului Politic Central al PNL au precizat că Adriana Săftoiu şi-a depus sâmbătă dosarul pentru o candidatură din partea PNL Prahova. Săftoiu va concura într-unul din colegiile uninominale, din partea organizaţiei ce a fost condusă cândva de omul de afaceri Dinu Patriciu, alături de ea concurând şi ministrul apărării Teodor Meleşcanu.
Cei doi au primit ofertă din partea PNL Prahova în urmă cu două săptămâni, însă la vremea respectivă, fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Băsescu refuza să comenteze propunerea organizaţiei, fără însă a respinge varianta unei candidaturi.
Adriana Săftoiu a câştigat, în 2004, un mandat de deputat pe listele Alianţei Dreptate şi Adevăr, din partea PD. Ea a renunţat la Parlament, în favoarea funcţiei de purtător de cuvânt al administraţiei Băsescu.
În 2007, după demisia soţului ei, Claudiu Săftoiu, de la şefia SIE, ea părăsea funcţia de la Cotroceni. Ulterior, Adriana Săftoiu s-a apropiat de PNL,
firma de consultanţă politică condusă de soţul său, colaborând cu o serie de candidaţi liberali la alegerile locale.


Stirea asta nu poate decat sa ma bucure pentru ca imi place foarte mult Adriana Saftoiu si am fost o liberala de cand ma stiu. Si cu cat mai multi oameni valorosi se aduna la PNL cu atat mai bine...

No comments: