Translate

June 27, 2017

24 iunie 2017 - Ziua Universală a Iei sărbătorită în Luxemburg

Dragilor,

Am să încep așa: Mulțumesc! Și le mulțumesc în primul rând celor care au făcut efortul să vină. Credeți-mă că și eu ies din casă în weekend doar pentru evenimentele care îmi fac o reală plăcere. Așa că nu pot decât să mă bucur că peste 30 de oameni au ales evenimentul nostru pentru a ieși din casă. Apoi le mulțumesc tuturor celor care au venit, au socializat, s-au pozat, au postat pe rețelele sociale folosind hashtagul pe care l-am creat pentru eveniment. Vouă, dragilor, vă mulțumesc! Și îmi cer umil scuze că nu am apucat să trec personal pe la toată lumea să schimb o vorbă și să vă mulțumesc personal. O fac acum.
Nu știu voi cum v-ați simțit, dar eu m-am simțit super. Am simțit că am alături oameni de calitate pentru care a meritat tot efortul. Și ca în fiecare an au fost mici surprize care mi-au dat aripi și mi-au demonstrat că sunt pe drumul bun.
Ziua a început bine, am cules lavanda din care am reușit să fac trei buchețele, apoi mi-am pregătit IA, dar și iile pe care aveam să le împrumut prietenelor. Când a venit timpul am plecat spre Luxemburg, iar când am ajuns în Piața Clarifontaine oamenii se adunaseră deja. Am lipit litere pe ramele aduse de Elena, care se chinuise cu o zi înainte să le curețe, apoi am făcut poze, am socializat, am făcut poza de grup și apoi am fost la restaurant. Acolo am mâncat paste și am vorbit cu cei care au dorit să ni se alăture. A fost super să îmi am prietenii aproape!
Cam asta a fost, nu vă mai țin mult în suspans, ci vă las cu poze. A fost frumos așa cum trebuia să fie! Vă mulțumesc!



















 Asta a fost Ziua Iei în Luxemburg pentru mine. Desigur, sunt mai multe poze, dar fiind blogul meu personal am ales doar pozele în care apar eu.
Mă găsiți pe Facebook, la Dichisuri.ro
Raluca


No comments: