Translate

February 14, 2015

Ştiţi ce se întâmplă când îţi doreşti ceva extrem de tare?

Raspuns: ţi se îndeplineşte de o mie de ori peste ceea ce îţi doreai.
Însă, dragilor, nu aş fi eu dacă nu v-aş spune povestea.

Dragilor,

despre ii este vorba, că doar despre ce altceva? E iarnă, e frig, paginile cu ii sunt extrem de tentante, iar "colecţia" mea se cere întregită. Ei bine în materie de ii nu mai am multe dorințe. Nu mi-ar ajunge o viaţă să port ce am deja, cu atât mai mult cu cât eu chiar nu port doar ii. Însă, mai mult sau mai puţin în secret, în doream şi îmi mai doresc câteva lucruri. Printre ele, o ie cu poale pe care să o port eu ca rochie.
V-am zis cât mă enervează că toată lumea are ii şi nu doar ii, ii moștenite, ii regale, ii de o frumusețe magică. De vreo două luni mă bântuie aceste rochii. Ştiu cumva sursa, dar sunt scumpe rău, da rău nu aşa. Acum eu aş da oricât pe o ie, cu atât mai mult pe o ie cu poale, dar chiar sunt scumpe.
Aşa că m-am învârtit eu în jurul site-urilor care le vând, m-am sucit, aproape ca am scos cardul şi am format pin-ul, când ceva m-a oprit. Nu mi-am cumpărat. Sunt frumoase, dar nu strigă Raluca. Nu vor să le iau acasă. Nu sunt stilul meu.
De tocmai.ro v-am zis? Ei de când v-am zis, zilnic stau cu ochii pe el. Şi într-o zi am văzut-o.
Ziceți voi dacă nu e perfectă? Ştiu prima impresie e un pic ciudată, dar sunt garoafe şi e ie cu poale şi cu o curea arăt de milioane.
Adevărul e că iile acelea scumpe, brodate cu argintiu, pline de broderii, nu prea sunt stilul meu. 
Acum aştept vara să o port cu sandalele mele romane sau cu saboții cu platformă. Da ce să mai aştept. Merge perfect şi cu cizmele şi cu un ilic. 
Azi a ajuns. Nu am mai așteptat timpul frumos şi un fotograf, nu am mai așteptat nici măcar să îmi găsesc cureaua, m-am încins cu un batic şi mi-am făcut poză cu telecomanda. Sunt aşa de mândră de ea! 
Dacă v-a plăcut, vă aştept cu un like pe facebook.com/Dichisuriro
Raluca

No comments: