Translate

July 13, 2013

De pe telefonul mobil

De multicel nu am mai postat vreo poză făcută cu telefonul mobil. M-am obișnuit să îmi car aparatul mic de fotografiat cu mine şi nu prea mai fac poze cu telefonul. În plus nici nu sunt eu vreo persoană aşa de căutată încât îl mai uit acasă sau uit să îl încarc. Totuși nu ştiu cum am ajuns la limita cardului meu de pe telefon şi m-a anunțat că ar cam trebui să șterg din poze sau să cumpăr un alt card. Aşa că le-am descărcat pe calculator şi numai bine merge de o postare în aşa o vreme de secetă în ale inspirației.
Începem cu o bluză ce aduce la ie de la Pepe Jeans London. Am găsit-o la outlet-uri şi aş fi cumpărat-o că era chiar mărimea mea şi era şi cu albastru, dar era un pic transparentă. Bine acum că mă uit la poză îmi pare rău că nu am cumpărat-o, da eu de obicei fac aşa. 
Vă spuneam de semne şi că pe banca de la cursul de franceză, la primul curs am găsit o inimă. Băncile se roteau pentru că după fiecare curs le aranjam în alt fel pentru elevii de dimineață. Aşa că nu am mai stat la acea bancă până la ultimul curs. Cum am văzut-o i-am făcut o poză. E aceeași bancă, cu aceeași inimă, doar că altcineva a mai desenat una. Cum ştiu? Pentru că nebună fiind am căutat toate băncile să văd care mai are inimi. 
Apusul de ieri. Nu ştiu cum se face că fix când văd ceva frumos nu am aparatul la mine. Am avut doar telefonul care nu face cine știe ce zoom, dar totuşi se vede forma clară a soarelui. Stă aşa preț de un sfert de oră în fiecare seară. L-am mai văzut când făceam jogging, dar evident că nici atunci nu aveam aparat. 
Şi tot un apus, de această dată din Clontarf, Dublin. Îmi e dor rău de promenadă...
Raluca

No comments: