Translate

November 15, 2009

Târg pentru domnişoare plinuţe

Aşadar despre târg să vă povestesc. A fost ieri la Cafepedia în Romană, o locaţie mai mult decât generoasă, un local foarte frumos şi o casă pe care mi-aş dori-o când voi fi bogată.
Nu are sens să vă spun de succesul fulminant pe care l-a avut târgul pentru că aş minţi flagrant. Pe plan personal am avut succes: am organizat un târg, un eveniment de modă, fără să am nici cea mai mică experienţă sau pregătire în domeniu. Desigur nu am organizat singură, ci cu Isa. De fapt, uitându-mă în urmă a fost ce mi-am dorit să fie, un spaţiu de unde eu şi alte plinuţe să ne cumpărăm haine pe măsura noastră, care să nu arate ca aruncate pe gard, să avem de unde alege bijuterii şi să mai învăţăm o chestie, două despre cum să trăim sănătos. Acum că persoanele plinuţe nu prea au vrut să vină...e deja altceva... am prieteni plinuţi care nu au venit, aşa că nu mă mai mir de oamenii simpli...
În schimb eu sunt mulţumită, am descoperit un designer super, atât ca om cât şi ca ceea ce iese din mâna ei, este vorba despre Nicoleta Dinuţă, am descoperit că sunt şi oameni de omenie, ca cei de la Indo Deco care pe lângă că ne-au adus un paravan super fain, ne-au adus mici cadouaşe cu care am ornat spaţiul, mi-am redescoperit prietenii şi am avut o întâlnire ca pe vremuri şi am redescoperit afecţiunea lui Alin care s-a dus să împartă pliante la Universitate şi Romană şi a stat cu mine pe toată durata târgului, a asamblat stendere, a cărat mese, a făcut poze...a fost super. În plus am cunoscut oameni noi, oameni frumoşi care în ciuda evidenţei ne lăudau pentru iniţiativă, pentru organizare... Mi-a plăcut de Claudia Filip de la GoGo Diet şi Pomelo, o persoană drăguţă, deschisă, care ne-a ajutat mai mult decât credeam vreodată, ea ne-a asigurat şi gustărelele pe durata târgului. Mi-au plăcut roghiile Almei Brăvescu, dar deocamdată nu îndrăznesc să trec la rochii. Mi-au plăcut bijuteriile, din care bineînţeles că mi-am luat, mi-am cumpărat o cutie foarte faină, mov-lila, care se potriveşte cu sufrageria, mi-am luat un pandantiv foarte interesant, un fel de camee, dar din sidef şi o pereche de cercei simpatici în formă de cleşti de rufe. În schimb Isa a preferat bijuterii din foste ceasuri şi şi-a cumpărat o rochie foarte interesantă.
Organizatoarele la ora 8 dimineaţa cu ochii cârpiţi de somn...eu una aşteptam prima cafea
Alin şi Isa cărau stendere şi manechine, am avut chiar şi un manechin viu, o fetiţă drăguţă care a schimbat vreo trei ţinute
Paravanele de la Kare
În timpul seminarului susţinut de Claudia Filip
Seminarul - Învaţă cum să te hrăneşti corect
Prietenii mei pe care nu i-am mai văzut împreună de un an
Dănuţ, care se ţinea de prostii...s-a pozat prin camere şi a "gustat" din platourile cu mâncare

4 comments:

Luciana said...

hei!
Eu m-am simtit super. au fost numai oameni frumosi, oameni care trebuiau sa fie acolo! mi-am facut relatii noi si am aflat lucruri noi. deci multumesc! :)

Luciana

Raluk said...

Multumesc, imi pare rau ca din cauza bosumflarii nu am facut mai multe poze:(. Multumesc ca ai venit

Luciana said...

eee... nu-i nimic. :)
oricum am facut eu poze prin camera noastra de bijuuri ;)

Raluk said...

Super, poti sa imi trimiti si mie vreo doua sa le pun pe blog?