Translate

November 12, 2009

Post inspirat de Isa

M-am gândit mult la târgul ăsta şi sincer am fost încrâncenată de-a dreptul să iasă, vă vină lumea, să fie producătorii mulţumiţi, să fie femeile plinuţe mulţumite, să fie totul în regulă. Nu am pus la suflet că marea majoritate a oamenilor pe care îi cunosc nu vin pentru că "nu sunt în target", nu mă mai supăr că "prietenele" consideră că e "doar o toană de-a Ralucăi" şi în consecinţă au zis că "poate" apar la eveniment, ca să nu mai spun că nu s-au interesat mai deloc de ce voi face eu acolo... nu mă mai enervez că unii colegi consideră că organizez târgul în timpul serviciului..."cum aş putea altfel?"... azi chiar mi-am propus să nu mă mai intereseze. Desigur vreau ca totul să iasă şnur şi voi munci pentru asta, da chiar nu înţeleg de unde ideile astea că aş fi un copil răsfăţat căruia toată lumea se grăbeşte să îi rezolve toanele...
Vă asigur că nu e o toană şi că mi-am dat toată silinţa să fac ceva nu să stau cu "mâna în cur la cafele" cum zice Isa. Spun că postul este inspirat de Isa pentru că i-am citit scrierile de pe blogul "oficial" al evenimentului. Şi pe bune dacă nu are dreptate.
Chiar dacă nu vor veni vizitatori cu miile, am realizat ceva, am făcut cunoscută o cauză şi nu am stat cu mâinile în sân.
Vă refac invitaţia de a participa la târg, e peste două zile, la Cafepedia în Romană. Eu voi fi acolo toată ziua, veniţi să ne cunoaştem, să petrecem timp împreună, să găsim metode eficiente de a trăi sănătos, să trăim şi nu să ne plângem toată ziua că e grea viaţa unei plinuţe.
Vă aştept.

1 comment:

Lizet said...

minunat ultimul paragraf! ne vedem simbata chiar daca nu am intrat pe facebook... pup