Translate

November 25, 2009

Nu votăm noi cum ne dictează ei...

Sincer sunt un pic dezamăgită şi de aceea nu am comentat nimic politic în ultima vreme. Sunt dezamagită de felul pe faţă în care au fost fraudate alegerile şi măsurile care nu se iau. Sincer duminică am crezut că va veni schimbarea cand am văzut câţi studenţi şi-au rupt din orele de cluburi, terase si petreceri pentru a sta la coada la vot. Prietenii mi-au spus că la Facultatea de Drept studenţii au stat si 6 ore fără să mai apuce să voteze, în schimb intrau în faţă băbuţe conduse de poliţiştii comunitari. Ce căutau băbuţele la secţiile speciale...ce căutau la secţia specială de la Facultatea de Drept??? Nu au fost doar prietenii mei acolo, aproape o mie de persoane au scandat că nu pleacă acasă şi că vor să voteze...aţi mai auzit ceva prin presă? La Gara de Nord veneau în faţă câte 10 odată şi spuneau că le-a ţinut cineva loc. Am văzut cu ochii mei, am văzut la televizor atunci. De atunci aţi mai auzit ceva? M-a dezamagit discursul lui Crin Antonescu de la aflarea exit-poll-urilor şi acţiunile lui de atunci până acum. Mă dezamageşte zilnic prin alianţa asta cu PSD... şi nesimţirea cu care îşi îndeamnă alegătorii să voteze cu Geoană... Nu mă mai chinui să votez decât dacă la Gara de Est va fi secţie specială, iar aceasta va fi goală. Prea mult timp pierdut pentru nimic...iar perspectiva cu Congo pare din ce în ce mai palpabilă...

2 comments:

andruska said...

Mai, si eu am fost dezamagit de discursul lui Antonescu dupa afisarea exit pol-ului. Totusi, indraznesc sa fiu ingaduitor, omul a fost socat de rezultate si s-a scapat, na... Sint sigur ca si lui ii pare rau acum.
In alta ordine de idei, nu vad de ce esti dezamagita de alianta cu PSD, intrucit:
1) era oricum clar ca asta se va intimpla (PNL si PSD oricum erau aliate de vreo doua luni, iar Antonescu a spus clar in campanie ca nu va face nici o alianta cu Basescu)
2) la urma urmei, la cit l-am injurat noi pe Basescu, nu ti s-ar fi parut la fel de dezamagitoare o alianta cu PDL?
Las' ca o sa fie interesant. Spre uimirea tuturor, e chiar posibil ca Basescu, inainte absolut sigur ca va sta 10 ani la Cotroceni, sa nu mai fie ales de data asta. Ne asteapta vremuri interesante!!!!!

Raluk said...

Pe mine nu m-a enervat alianta in sine ci siguranta pe care o au ca votantii lui Antonescu automat vor vota cu Geoana... Cat despre Baselu, daca romanii vor vota raul cel mai mic va sta la Cotroceni mult si bine...