Translate

April 12, 2009

Jocuri, jucării

Cred că am uitat să vă spun că Dea a furat mingea unui copil. Da o pârăsc aici să ştie toată lumea ce câine rău am. De fapt glumesc, nu a furat-o şi-a însuşit-o şi nu de la un copil ci din parc. Adică nu vă închipuiţi scene lacrimogene cu copilul plângând după minge şi cu Dea dezvelindu-şi colţii ca să îl sperie. Nu.
Era noapte, iar mingea era părăsită pe terenul de joacă... Cum a ajuns în casă s-a dus cu ea direct în pat şi a ascuns-o între cerşafuri pentru că ştie că o cert de câte ori îmi aduce câte ceva de afară în casă... Normal că am luat-o am schimbat patul, am spălat mingea şi i-am dat-o să se joace. Nu ştiu de unde a ştiut că mie îmi plac desenele animate...că pe minge sunt toate personajele mele preferate... Ei bine asta e capitolul jucării...

Capitolul jocuri s-a consumat aseară, când Dan şi Delia au venit la noi cu două jocuri. Noi nu suntem foarte pasionaţi de jocuri cu cartoane, dar nu am rezistat tentaţiei... Aşa că timp de patru ore am stat în faţa unui carton, mutând şi construind din alte cartoane. Un joc care se numeşte Coloseum. Am uitat şi că plănuisem să facem pizza şi clătite şi am ronţăit cu toţii nişte smochine. A fost distractiv, chiar dacă puteam să câştig l-am ajutat pe Alin să nu piardă:).

No comments: