Translate

September 29, 2008

Budapesta - Vienna in doar trei zile

A fost ziua mea si asa cum scriam pe blog am decis sa mergem la Alina si Andrei la Budapesta. Am plecat in foarte mare graba pe la un 12 noaptea si dupa fix 13 ore de condus si un somn de o ora ca aurolacii intr-o parcare am ajuns la Budapesta. Era fix de ziua Alinei asa ca am participat la o mica petrecere cu prietenii lor de acolo si cu colegii Alinei de la CEU(Central European University). Am observat ca se mandreste cu doctoratul pe care il urmeaza acolo asa ca de asta pomenesc si eu aici. Mi-am exersat engleza, extrem de putin, pentru ca spre dezamagirea mea nu se forma declicul, imi cautam cuvintele, imi cautam acordurile si mai bine preferam sa nu vorbesc deloc, decat sa mai spun vreo dodoloata. Da sa nu va inchipuiti ca am tacut malc intr-un colt. Nu. Am discutat cu un tip Stefan, care cica ma stie de pe blog, (Salut Stefan) si cu o tipa Cecilia(parca, da nu bag mana in foc, astept confirmarea lui Andrei) care e din Transilvania adica de la Cluj. Mai erau un chinezo-american, exchange student si un tip al carui nume se termina in slav si pe care l-am pocit de cate ori l-am mai pomenit. Un tip cu o istorie interesanta... Asta a fost in prima zi din care sincer nu imi mai aduc aminte mare lucru. Maine promit sa povestesc si celelalte zile, in care am fost la Saint Andre, pe Vaci utca si la Vienna.

2 comments:

Anonymous said...

Pai atunci La Multi Ani! :)
Iar cu engleza nu-ti mai face probleme strainii sunt foarte incantati sa comunici cu ei indiferent de cum suna limba vorbita. "Probleme" au numai romanii cu ifose. ;)

Raluk said...

Multumesc de urare. Stai linistita ca am vorbit engleza cat nu am vorbit in toata facultatea si spre mirarea mea, odata pornita vorbeam binisor...asa ca sa ma laud si eu nitel:)