Translate

September 6, 2007

Zi trista

7.12 In zilele ca cea de azi imi vine sa imi iau lumea in cap si sa fug pur si simplu fara sa ma mai vada nimeni. Ziua a inceput prost cand am vazut stirea pe pro cu calul abandonat in strada. Nu mai vreau sa spun nimic despre oamenii care fac lucrurile astea, azi simt ca nu mai pot nici macar sa ma revolt... Apoi am vorbit cu un om care se adapostise cu vecinii si cu 4 copii in podul casei. Saracii oameni nu aveau cum sa fuga, cei de la Isu nu raspundeau la telefoane si au gasit nu stiu cum numarul nostru. Omul a intrat si in direct si ne-a spus prin ce trece...e oribil. Esti in prima linie si nu poti sa faci nimic... Ce puteam sa ii spun eu la telefon, ca pe cei de la Isu ii doare in cur si ca si-au inchis telefoanele??? Ca eu sunt tocmai la Bucuresti si ca pur si simplu nu pot sa il ajut chiar cu nimic???

13.08 UPDATE: si asta era pana sa aflam ca a murit si Pavarotti. Apoi dai telefoane, fa bete, mai lupta-te si cu inundatiile si cu 250 de romani abandonati pe aeroportul din Budapesta pe care ii pazeau ungurii ca pe butelii, nu cumva sa ramana pe la ei. Abia am apucat pe final sa ma culeg de pe unde eram aruncata si sa fiu si eu trista 10 secunde. Ca vorba aia Luciano Pavarotti chiar mi-a placut, plus de asta mi-am amintit cum stateam tarziu in noapte cu parintii mei sa ma uit pe cine stie ce program uitat de lume la "Pavarotti and friends".
Pana la urma ziua de la serviciu nu a fost chiar rea, cel putin am apucat sa semnez toate contractele pe care le mai aveam de semnat cu antenistii. Asadar am carte de munca, bani pe card, bonuri de masa si concediu prin octombrie. Da tot e bine ca vine week-end-ul, chiar daca nu ma voi duce pe Transfagarasan voi sta acasuca cu Alinuta si cu Deuta....
12.00 Asta e stirea cu calul...
CRUZIME FĂRĂ MARGINI - Ne servesc toată viaţa lor, iar noi le tratăm ca pe duşmani. Un cal bătut a fost abandonat cu piciorul rupt pe marginea drumului, în Cluj-Napoca. Animalul rănit nu a fost băgat în seamă de nimeni câteva ore, deşi pe lângă el au trecut sute de şoferi. Ca să fie sigur că nu se poate târî, stăpânul i-a legat picioarele din spate cu o funie. Spre seară, câţiva pompieri care se întorceau din misiune au oprit, şocaţi. Au luat animalul de pe şosea de teamă să nu-l calce vreo maşină. Medicii i-au alinat durerile animalului, însă a fost bătut prea rău şi ei nu mai pot face nimic pentru el. Mai aşteaptă doar un telefon de la primărie şi de la DSV să le spună că-l pot euthanasia. Poliţia ar trebui să-l caute pe călăul animalului pentru a-l pedepsi conform legii. Va scăpa ieftin - numai cu o amendă.

No comments: