Translate

September 27, 2007

Am intrat in "Ziua mea" dormind

Nu stiu de ce aseara pe la 9 mi s-a facut un somn mare cat casa. Si normal ca pe la 10 cred ca deja sforaiam. Intr-un fel ma simteam vinovata pentru ca de fiecare data la miezul noptii de zilele noastre de nastere, eu si Alin ne spunem La Multi Ani!!!. Cum Alin e la bulgari, ma asteptam la un telefon... si telefonul a sunat la 12.02 fix. Am vorbit cam 15 min, mi-a povestit cum e acolo, mi-a zis ca a si ochit ce sa imi ia cadou si ca imi trmite azi poze. Cel putin eu asta imi mai amintesc din conversatie.
Si uite asa mai imbatranesc un an. Spre deosebire de anul trecut, cand chiar ma luase depresia, anul asta sunt mai senina, mai calma si mai iertatoare. Poate si datorita schimbarilor in bine care au loc pe plan profesional.
Chiar daca abia azi e ziua mea, ieri m-a felicitat in cel mai frumos mod prietena mea de la Iasi, Elena. Ea a pus-o pe fetita ei de 3 ani, Alexandra, sa imi cante La multi ani la telefon. A promis ca suna si azi, dar a fost un gest pe care chiar simt ca nu il merit, nu am mai vazut-o pe Elena de la Bookfest, desi ocazii ar fi fost...

M-am oprit nitel ca mi-a sunat telefonul, desi e abia 8 dimineata. Era tata....
Inchei aici....



Azi am deschis google si avea desenul asta. Pare ciudat ca fix de ziua mea sa il aiba...


Cei de la neogen mi-au trimis asta. Desi nu stiu cand mi-am facut cont la ei....

No comments: