Translate

August 17, 2015

Cercei pictaţi din Letonia

Dragilor,

noi în Luxemburg nu avem foarte mulţi prieteni, de fapt nu avem prieteni dacă e să comparăm cu Dublinul, Bucureştiul sau Iaşul. Însă şi cei pe care îi avem aleg să plece spre mai bine, sper eu.
E şi vina noastră, pentru că devii selectiv, cu vârsta, însă şi românii din Luxemburg sunt din alt aluat faţă de cei din Dublin, nu am crezut niciodată că e posibil, dar aşa este. Şi dacă în Dublin în mai puţin de 4 luni eram invitaţi la cine şi aveam prieteni buni, aici după trei ani abia dacă aveam 6 prieteni, din care au mai rămas 4. E greu. Probabil că am să vă povestesc cu altă ocazie care e treaba cu românii din Luxemburg, care (cei mai mulţi) au cam uitat de unde au plecat în momentul în care au dat de bani.
Avem în schimb amici de toate națiile, amici de un suc, dar rămân la părerea mea că un prieten bun îţi poate fi doar un român. Poate mă voi contrazice vreodată...
Însă să revenim la lucruri frumoase, iar azi chiar vreau să vă arat ceva fantastic (părerea mea). E vorba despre cercei pictați de mână care au ajuns la mine tocmai din Letonia. Etsy e de vină, iar dacă vreţi mai multe detalii vi le dau bucuroasă.
V-am mai povestit eu despre accesoriile hand made care au suflet. Şi cum să nu aibă suflet un cadouaş împachetat atât de frumos. Clipele alea petrecute pentru a lega o fundiţă pe care unii abia dacă o observă, mie mi se par magice. 
Aşa arăta cutiuța desfăcută  
Iar ei sunt minunile din interior 
Evident că nu am rezistat şi am făcut o ședință foto în cel mai nou şi mai frumos colţ al casei mele 
Pozele sunt cele neprelucrate, dar doar ştiţi că eu nu mă omor cu prelucrare pozelor :) 
Birou de domniță cu oală românească, lavandă belgiană şi cercei letoni 
Aceștia îmi plac cel mai mult 
Cât de curând am să îi port şi îi veţi vedea cât de bine se aşează şi nu sunt grei deloc, deşi par a fi dintr-un lemn.
Dacă v-a plăcut, vă aştept cu un like pe facebook.com/Dichisuriro
Raluca

No comments: