Translate

June 12, 2015

Luxemburg - A zecea IE

Dragilor,

am început să scriu pe facebook despre a zecea ie şi nu mai terminam de scris şi de explicat. Cred că sunt nevorbită sau pur şi simplu aş vorbi despre ii zile întregi. Aşa că am zis mai bine să fac o postare dacă tot am multe de zis, cu atât mai mult cu cât e dovedit că pe fb. nimeni nu citește statusuri lungi.
Am ajuns la a zecea ținută și deja am început sa adun roadele acestui proiect pornit dintr-o idee năstrușnică pe net. Nici nu credeam ca va fi remarcat și acum sunt în tratative să îl duc mai departe. E minunat sa faci ceea ce îți place!
Va reamintesc, încerc sa creez 24 de posibile ținute ce conțin ii pentru Ziua Universala a Iei care se desfășoară pe 24 Iunie. 
Știu că am rămas un pic în urmă, dar vreau ca azi, cumva, cândva să mai postez încă două ținute. Nu știu cum e la voi, dar aici a venit căldura, asa ca pe mine nu ma mai scoate nimeni din pantaloni de in sau blugi subțiri. 
În timp ce făceam poza la care va uitați dvs. acum, mi-am dat seama că am trei perechi de balerini/pantofi care s-ar potrivi. Şi cum ia e o ie specială creată pentru Ziua Națională a României am zis ca oricare din cele trei perechi de pantofi s-ar potrivi. Voi ce spuneți?
Dacă v-a plăcut, vă aştept cu un like pe facebook.com/Dichisuriro
Raluca

No comments: