Translate

June 8, 2015

Luxemburg - Proiect cu II

Dragilor,

acum o săptămână am pornit să fac un mic proiect. Vreau să demonstrez şi să îmi demonstrez că IA merge cu orice. Sincer mă cam plictisisem de răspunsul "cu mândrie" de câte ori întrebam "cu ce purtăm o ie?". Desigur că totdeauna purtăm IA cu mândrIE şi cu bucurIE şi cu veselIE, dar astea deja mi se par nişte discursuri aşa de afumate de mi se întoarce stomacul. Eu port IA pentru că îmi place, pentru că mă simt bine, pentru că sunt comode, pentru că te scot din mulţime şi îţi reamintesc cine eşti. Eu am purtat IA şi la mare şi la munte şi la întâlnirile cu prietenii şi în parc şi la serviciu şi la cursuri şi pe unde nici nu vă gândiți. 
Revenind însă la întrebarea mea, cred că am aflat răspunsul. Ia se poartă cu orice. Şi cu blugi şi cu teniși şi cu fuste şi cu pantaloni şi acoperită de un sacou, la serviciu şi pe plajă şi cu pălărie şi ochelari de soare şi pe sub cojoc şi în cadrul costumului popular şi fără el. Aşa o văd eu. Ca un scut!
Aşa că dragilor, vreau ca până pe 24 iunie 2015, de Ziua Universală a Iei să creez 23 de ținute cu ii, cu iile mele. A 24-a o voi purta la Ziua Iei pe care sper să o sărbătorim împreună. Indiferent dacă sunteţi în România, Irlanda, Luxemburg sau oriunde în lumea asta mare, pe 24 iunie purtaţi IE. O puteţi purta şi cu mândrie, dacă aşa vă place :)
Acesta este micul meu proiect de 23 de zile. Nu cred că îmi va ieşi zilnic, de fapt deja am sărit o zi, dar eu încerc. Prima săptămână s-a încheiat şi v-am arătat cele mai frumoase ii din lume, pentru că sunt ale mele. Mi-a mai venit ideea să îi fac o ținută chiar şi lui Alin, poate propun şi accesorii. Mă distrează şi să destinde acest experiment pentru că nu e nimic mai frumos acum pe lume decât să faci ce îţi place!
Dacă v-a plăcut, vă aştept cu un like pe facebook.com/Dichisuriro
Raluca

No comments: