Translate

June 18, 2015

Luxemburg - Making of ţinutele cu ii

Dragilor,

nu sunt vreo fashionistă, nu mă preocupă cu ce mă îmbrac decât poate 5 minute pe zi, eventual cu 10 minute înainte de a ieşi pe ușă, când deschid șifonierul şi aleg ce îmi pică prima dată în mână. Şi pentru că sunt aşa, pentru că niciodată nu mi-am ales ținută "de cu seara" sau dacă descopăr că ce vreau să port e necălcat, îmi stric ziua instant şi e chiar o tragedie, mi-am ales haine pe care iubesc să le port şi care în orice combinație nu dau greș. O fi casual o fi "ce s-o nimeri", capitolul modă nu prea m-a preocupat niciodată. Probabil cei care se ocupă cu asta, m-ar pune pe lista de prost îmbrăcați tot timpul, dar mie chiar nu îmi pasă. Eu trebuie să mă simt bine, iar dacă mă simt bine în hainele mele am o zi superbă, nu bună :) 
Acestea fiind spuse, eu eram poate ultima persoană la care să vă fi așteptat să facă ținute, însă când îţi place ceva... Şi unde mai pui că mie efortul nu mi se pare chiar mare, cu atât mai mult cu cât sunt ținute pe care eu le-am purtat într-o variantă sau alta. Însă, când nu te pricepi, lucrurile iau timp. Până m-am prins cum să le poziționez pe umerașe, până m-am prins că unele ii ar trebui băgate în pantaloni sau fustă, până m-am prins cum ar sta mai bine...a durat ceva.
De obicei fac poze mai multor ținute dintr-o dată, aşa că pierd destul de mult timp prin dormitor, prin dulap, cu aparatul în mână şi mai apoi la ales poze, tăiat şi editat. 
Câteodată sunt eu prinsă în poze în timp ce fac poze sau în timp ce le așez, dar acele poze rămân în arhiva personală.
Ţinuta cu patru pantofi
Greu m-am prins că am pantofi albaștri şi cu puţin toc şi balerini. Aşa că în funcţie de pantofi ţinuta se schimba. Şi cum mi s-ar fi părut o scurtătură să fac aceeași ținută cu pantofi diferiți i-am pus pe toţi în aceeași poză. 
Pantofii tricolori
Tot cu ținutele cu ii mi-am inventariat pantofii şi în timp ce pozam alţi pantofi aceşti așteptau cuminți să le vină rândul. Fix în această poziție... 
Iile cu garoafe
Îmi iubesc toate iile, e drept pe unele mai mult, pe altele mai puţin, însă le iubesc pe toate şi mă simt specială când le port. Însă pe cele cu garoafe le consider deosebite. Aşa că nu le-am fotografiat din prima, am așteptat ca ideile legate de ele să dospească. Şi când le-am fotografiat, le-am fotografiat în aceeași zi. Aici stăteau cuminți şi îşi așteptau rândul.
 Dacă v-a plăcut, vă aştept cu un like pe facebook.com/Dichisuriro
Raluca



No comments: