Translate

May 30, 2008

Basel ma vrea la vot



Aseara presedintele nostru, pe care il meritam, ne-a invitat la vot. Si pe bune m-as fi dus sa stiti, ca tot nu am nici un program pentru duminica, da nu pot.
Pai stii tu Basel de ce? pentru ca nu am buletin de Bucuresti si nici nu pot sa ajung acasa sa votez. Si stii de ce nu am eu buletin de Bucuresti? pentru ca acolitii tai au furat tot, pentru ca in ziua de astazi doi tineri cu servicii cat de cat stabile nu isi pot lua un apartament cu doua camere semidecomandat, dar parlemntarii si candidatii de tot felul au de la trei apartamente in sus. Si cum nu am apratament nu am nici mutatie, chiar daca stau in chirie cat se poate de legal. Si mai stii ceva Basel, pot sa platesc o chirie de 400 de euro, da cica nu as putea plati o rata de fix aceeasi valoare. Si stii de ce? pentru ca acolitii tai(indiferent de partid) au facut in asa fel incat gradul de indatorare nu poate fi mai mare de 45 la suta. Si la urma urmei ma Basel pe cine sa votez? tu chiar crezi ca exista un candidat demn de votul nostru? poate il vei recomanda pe Blaga, da Blaga va continua sa fure cu doua maini si va calca in picioare Bucurestiul, asa cum de altfel a facut-o cand si-a lansat candidatura. Si de ce sa aleg pe cineva care va continua sa transforme parcurile in parcari, va fura apartamentele batranilor si ii va obliga sa cerseasca mila PNG-ului, va construi birouri in care sa moara tinerii de epuizare, va construi blocuri numai pentru cei bogati si va lasa tinerii de izbeliste???
Si da Basel am 20 de minute duminica da sincer mai bine le dorm...macar nu imi va parea rau ca am pus pe cineva stampila asa cum imi pare rau ca am pus stampila pe tine...

2 comments:

Anonymous said...

ma amuza si ma intristeaza in aceeasi masura postul tau...

nici de debate nu am chef de la caldura asta :)

si eu traiesc o senzatie de deja vu in aceasta campanie, si intr-o mare proportie sunt de acord cu tine..si totusi, doar prin exercitiu democratic (vezi a merge la vot in mod constant, indiferent de deceptiile create de clasa politica) putem gasi solutii..cred :)

Anonymous said...

Da bine le mai zici, soro. De data asta n-am nici un comment, te aprob 100%.