Translate

May 12, 2008

Din nou de prea frumoasa noastra capitala

Cred ca de fapt trebuia sa pun titlul "Din nou despre persoanele care populeaza prea frumoasa noastra capitala". Evident m-am luat de anuntul care troneaza pe usa de la intrarea in blocul meu. Din prima spun ca probabil a fost pus asta iarna pentru ca sa te incalzesti pe caldurile astea in scara pare nitel cam deplasat. Adica ce om trebuie sa fii sa scrii un asemenea afis? Intelegeam daca scria pentru a nu da posibilitate persoanelor straine sa urineze in scara sau sa doarma in scara, desi chiar si cea din urma mi se pare anormala, in conditiile in care exista o femeie a strazii pe nume Dana, putin nebuna, pe care babele de la mine din bloc au adoptat-o ca pet. Adica o imbraca o data la trei zile cu altceva, ii spala rufele, ii dau sa manance, da vezi nu care cumva sa se incalzeasca in scara. Si doar stiti ca au fost geruri iarna asta de sa nu dai un caine afara...
In alta ordine de idei ma vad nevoita sa raspund unui sau unei cineva care se intreaba cum de lucrez eu in radio cu asemenea greseli pe blog. Cred ca e vorba de o fata pentru ca baietii sunt putin mai aiuriti si mai neatenti la detalii. Plus ca persoana respectiva a cautat ceva greselile alea, chiar si in comentarii si le-a strans in decursul a vreo doua lui, lucru de care sincer le cred capabile doar pe fete. Apoi comentariul postat pe blogul meu nu poate fi scris de un baiat, pentru ca din nou spun ca ii cred destul de superficiali cat sa observe eventualele greseli, sa se amuze da sa nu mearga mai departe. Desigur as putea specula o groaza pe tema celei care imi scrie, da as transforma-o in vedeta si nu cred ca merita.
Asadar:
1. Daca te crezi mai desteapta aplica la un job la News Fm, chiar avem nevoie de oameni. Daca deja ai aplicat si ai fost respinsa sau nu te-a contactat nimeni trimite-mi mie un CV si se aranjeaza. Si hai sa facem o competitie deschisa si pe fata.
2. Nu esti cu nimic mai buna decat mine daca preferi sa faci observatii anonime. Cred ca stii cine sunt, nu am nimic de ascuns si te sfatuiesc sa iti spui si numele data viitoare. Daca nu orice comentariu anonim va fi sters.
3. Eu nu scriu acest blog cu dictionarul in brate sau intai in word pentru a elimina greselile. De cele mai multe ori nici nu il mai recitesc dupa ce l-am scris. Eu scriu acest blog in primul rand pentru familia mea si prietenii mei pe care din diverse motive nu reusesc sa ii vad. Si pentru ca sunt ai mei imi iarta eventualele greseli. Nu am facut blogul privat pentru ca era o prea mare bataie de cap.
4. Daca ai ceva de impartit cu mine te rog sa ma contactezi. Sincer nu cred ca am facut rau intentionat cuiva, iar daca te-am deranjat si consider ca ai dreptate sunt gata sa imi cer scuze si sa fim prietene.
5. Daca blogul meu te amuza eu zic ca e de bine. Daca il citesti constant iarasi e de bine. Daca m-ai corectat fara rea intentie atunci iti multumesc, dar daca vrei pur si simplu se poluezi un blog, cauta in alta parte. Pot foarte usor sa aflu de unde scrii si sa te identific...
Si cu asta basta.

No comments: