Translate

March 28, 2016

Luxemburg - Un nou magazin românesc

Edit: Magazinul romanesc din Luxemburg nu este al meu. Când am scris articolul mi s-a părut că se înțelege asta din text, însă tot primesc întrebări despre el și zic ca e mai bine să fac aceasta lămurire. Magazinul NU este al meu, de asemenea, datele de contact ale magazinului sunt la finalul articolului (după poze). Vă mulțumesc!


Dragilor,

un nou magazin românesc s-a deschis în Luxemburg. Vestea este mai mult decât bună, pentru că e loc pentru toată lumea și pentru că asta înseamnă că e cerere și dacă e cerere înseamnă că sunt destui români în Luxemburg care cer românește și asta înseamnă că pe viitor vor fi mai multe evenimente românești în Luxemburg, iar eu nu pot decât să fiu fericită.
Asta e logica mea. Bine, români fiind, deja s-au împărțit taberele, însă mie nu îmi pasă. Mie mi se pare că e de bine, unde mai pui că noul magazin e chiar în drumul meu și e și bine aprovizionat. E drept că am ajuns acolo o singură dată și asta pentru că am organizat o cină internațională și mi-a trebuit mâncare românească, dar e bine că există.
Am făcut câteva poze






Acolo veți găsi și adresa și postări noi despre ce produse puteți găsi.
Dacă v-a plăcut articolul, vă aştept cu un like pe facebook.com/Dichisuriro
Raluca

3 comments:

Unknown said...

Bonjour Madame,
J'ai une petite question à vous poser.
Avez vous déjà entendue de vos propres oreilles la dame du VIEUX magasin roumain (existe de puis 3ans et demi. Ce que moi je ne peux pas qualifier de vieux ) dire quelque chose de mal du nouveau magasin?
Je suis sur que non! Pour cela il faudrait déjà fréquenter le magasin.
Par contre si vous avez entendu quelque part que la dame du vieux magasin a toujours quelque chose à redire du nouveau magasin, c'est sur qu'il y a bien une ou plusieures personnes de l'autre clan (comme vous le mentionnez dans votre publiquation.Pourquoi??) qui on dû vous raconter cela.
Je rajouterai qu'étant donné que vous ne fréquenter aucun des deux magasin de svpl de vous abstenir de telle publiquations.
Votre article est tout simplement un mauvais exemple et nuisible pour toute la population roumaine établie au Luxembourg.
Je suis sûr que vous serait assez intelligente pour comprendre cela.
Cordialement
Melmi Maxim

Raluk said...

Bonjour!
Sfatul meu ar fi sa invatati Romana pentru a putea intelege nuantele unui text in aceasta limba. Pana atunci nu am de ce sa ma justific si calific, comentariul dvs. ca fiind jignitor. De aceea nici nu ma cobor sa va raspund in propria limba. O seara frumoasa si relaxanta, va doresc!

Unknown said...

Merci la fel