Translate

April 30, 2015

Luxemburg - Luxcon 2015

Dragilor,

nu că aş fi eu mare pasionată de aşa ceva, dar îmi place atmosfera de la un Con. Pentru cei neinițiați Con vine de la convention, iar Lux de la Luxemburg. De fapt e o adunare a celor cărora le place stilul SF, Fantasy sau Manga, a celor cărora le plac serialele ce ţin tot de aceste genuri, a celor cărora le place să se deghizeze în personajele din aceste cărţi şi noi. Acum cui nu ii place Star Trek sau Star Wars sau Lord of the Rings sau Sandy Bell? Măcar unul din cele patru trebuie să se afle în preferințele voastre pentru a gusta o astfel de experienţă. Poate vă mai amintiți că am ajuns la Luxcon şi anul trecut, dacă nu urmați link-ul acesta.
Anul acesta clar s-a văzut o îmbunatățire, mai multe standuri, mai mulţi expozanți, personalități din lumea asta, autori, desenatori şi chiar actori. A fost mai bine, ce mai! Ştiu persoane care au stat acolo de vineri pana duminică şi au zis că nu s-au plictisit. Şi într-adevăr nu prea aveai cum să te plictisești.
Noi am trecut doar în fugă, pentru că Luxemburgul ăsta e ceva nemaivăzut. Sunt week-end-uri întregi în care nu se întâmplă nimic şi week-end-uri în care sunt câte două-trei manifestări interesante în acelaşi timp.
Vă las cu poze!
Aţi mai văzut atâtea zaruri în viaţa voastră? 
Calculatoare cu jocuri din toate timpurile şi toate generaţiile 
Mi-a plăcut ţinuta ei, gândită din cap până la pantofi şi ciorapi 
Un modelator la lucru 
R2D2 din Lego, tot din mai multe generaţii 
Măști pentru elfi 
Şi cel care le crea 
 Zona de jocuri 
Vedere de sus 
Desenatori la lucru  
Eu 
Standurile cu cărţi şi reviste 
Diorame cu jocuri 
Yoda şi un elf la un joc ce probabil era în voga atunci când tații lor erau copii
Darth Vader ce speria oamenii 
Star Wars 
Habar nu am de unde vine, dar i-am admirat costumul. Mie îmi seamănă cu Scufiţa Roşie, însă sabia şi pantalonii sunt din alt film.
Dacă v-a plăcut vă aştept cu un like pe facebook.com/Dichisuriro
Raluca

No comments: