Translate

December 20, 2008

Nu mai vine Craciunul asta???

Ma omoara blogurile cu AMR x zile si de aici temele variaza...pana la Craciun, pana la concediul de Craciun, pana la plecarea in concediul de Craciun...sunt o groaza...e plina blogosfera de ele...si mi se pare ca doar eu lucrez...de fapt e doar vina mea ca nu citesc doar bloguri ale jurnalistilor care lucreaza de sarbatori... Ba mai sunt si bloguri unde se povesteste cu lux de amanunte drumul spre casa, petrecerea, taierea porcului, carnatii si alte minunatii pe care eu le pot doar visa... Ba am un prieten care se plange ca nu ii ajung zilele libere sa faca tot ce vrea...si e deja liber de vreo trei zile:( In schimb eu, mi-am luat cd-uri cu colinde, am luat de toate si astept sa vina...si nu mai vine...si iar iau de toate (a se citi: mancare si cate un ornament doua acolo) si iar nu mai vine. De fapt eu astept sa vina, sa ma vad cu ai mei (care s-au pliat pe programul meu si vin la mine cateva zile), sa ma plimb prin ger pana mi se inroseste fata si imi ingheata nasul, sa impodobesc bradul, ca doar macar de asta voi avea timp, sa primesc si sa dau cadouri, sa mananc salata boeuf si sarmale....si sa si treaca sa apuc si eu cateva zile libere, pe care sa le petrec cum vreau eu... Si sa vedeti atunci ce posturi cu AMR imi trag... FERICITILOR:(....CRACIUN FERICIT!!!

2 comments:

Anonymous said...

Aha acum imi explic unde au disparut cititorii de pe bloguri probabil se ocupa de "taierea porcului, carnatii si alte minunatii" sau au plecat deja la munte in vacanta.
PS: si daca te ajuta cu ceva mai sunt si altii care lucreaza dar nu mai au chef de lucru acum inainte de Craciun :( dar eu ma tratez de 2 ori pe saptamana cu teatru ca sa pot sa merg inainte :)

Raluk said...

Te invidiez ca reusesti sa ajungi la teatru asa de des:(... Eu una sunt asa de obosita incat cred ca nici macar teatru nu m-ar ajuta, astept zilele libere de dupa Craciun si ma tot intreb cine asculta stiri la ora 8 dimineata in ziua de Craciun...